16 January 2008

Bergambar Outdoor....



ni ader skit lagi gambar outdoor masa pas akad nikah ri tu, copy dari fotopages kameramen aku...ader dia pi pilih gambar time muka aku tah hape2, heiiii, nak kena potong gaji mamat tu...so, tu ler gambar aku ngan suami duk outdoor tepi2 kg aku...masa tu pas banjir, sib x outdoor dlm air banjir, huhuhuhu...lokasi masa tu kat atas jambatan ngan kat tepi2 sg, korg nampak aku nyer posing ader ala2 kaku dan beku dak? suami aku tu nampak selamber jerk gambor, pandai dia posing...sebenarnya malu aihhh duk gambar area org lalu lalang, tapi syokkkkk arrrr, x sabar nak posing time kenduri kat umah aku lak bulan dpn...haa, insyallah kalau takder aper aralnya 10hb Februari dpn kenduri umah aku kat kg, sape2 yg dah terima kad aku dulu tu, dijemput sekali lagi la yerr...mudah-mudahan kali ini segalanya berjalan lancar seperti yg dirancang....

11 comments:

yun said...

dh konpem kenduri nye ye. alhamdulillah. moga2 akan berjalan lancar. dun worry seri pengantin nye masih tetap ada masa tu nanti :-)

Dandelion said...

Alahai cantiknya gambar bawah pokok2 gitu hihi

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

sonokkan tkap gambo outdoor...tp kene selamber lerr...hehehehe..

NBK466 said...

Mana gambar guling2 ala2 Kuch Kuch Hota Hai??? Kena censorred ek? he..he.he.. Anyhow very the very nice pic..

Anonymous said...

cantiknyaa gambar-gambar nie...berbaloi kalau habis duit sakan pun kan...

anyway tahniah dah selamat menjadi isteri org...

Bie.

lindosh said...

part yg berlari tu tak tahan tu.. nak lari kemana neh akak oi? ekekee

mama ranggie said...

cantiknya...

kalo posing tepi pantai lg cantik...

kasutVincci said...

mana gambaq dlm banjir?
hehe...
lawa betui gambar bwh pokok2 besar tu.;)

Mama Risyiariana said...

macam rasa nak amik gambo kawin lagi sekali plak!!hahahaha

s * h * i * m * a * h * z said...

akak cam memalu jerk.. hehehhe

sHa| said...

wah... hang menikah tak jemput aku na??? gamak hang na?? bukan main gi amik gambaq macam citer hindustan... miahahaha... congrates anyway zana...