16 November 2007

posing ngan aqilah...














gambar ni sebelum teman aqilah gi klinik, so, ri tu cuti satu ari...nak belajar2 berposing lak skrg nihhh...hehehehe....x sempat nak citer panjang lebar...see u..

26 comments:

cikdinz said...

ni posing raya lagi ke...

yun said...

cikdinz harap maklum. dia sedang blaja possing utk gambo kawen ye..ehhehe
ampun tuan umahh

Kak Lady said...

Dah besar dah aqilah ye...

iEn said...

aik?? ada anak dah??? copeknyaaaa! wekekekek

Mummy Rizq said...

waa.. seronok yer berposing ngan anak sedara!

Yatie said...

salam rm .. wah, sakan posing nampak .. mesti tak sabar nak dukung anak sendiri nieh ... hehehehe .. okeylah, cuma nak bgtau aku dah sampai dubai dah .. jemputlah ziarah blog aku balik ye .. ahaks :)

kakLuna said...

huh..anak ayah ni..

Ayu said...

salamss
weiii dah sebok ek sekang nih :)
apapun aku doakan semuanya berjalan lancar utk ko okeh?

ayumkay said...

blajor2 anta anak p klinik ke..hehehe.

pe kabar? harap sihat ye :). camne persiapan? dah siap ke?

Ummie Mar'ie & Mar'iyah said...

salam, bila yer nak buat majlis? jarang2 dtg sejak akhir2, selalunyer baca jer blog akak..selalu dok cite bab nak kahwin..ihiks, tp kali nie byk bab raye..tu yg tak ingat dah bila majlisnyer...apapun, smg dipermudahkan semua..(gaya dah ada tue:)

cikdinz said...

heheheheeee....
posing kak, jgn tak posing.
berapa fesyen nak gayakan nnt...hua..hua..huaa...

sekali seumur hidup. posing maut yeik....

lindosh said...

tunggu anak akak pulak la :)

Kaklong Syikin said...

salam,

heheh..ada talent dah nak jadi ibu

p.s. ari tu akak x dpt balas sms RM semula sbb prepaid abih pulak, tp akak dah email pd awak tau..

s * h * i * m * a * h * z said...

posing mak sedara ngan ank sedara gitu.. huhu
kak.. bz preparing for ur wed ae.. bestnye..
rs mcm nak jmpe kak RM live.. tp segan la... uhukkk!!!
:P

Masy said...

gaya dah ada dah tu kak, senyum tu kene kasik lembut sket lg heheh (cam judge America's Next Top Model je hahahah)

Ceera said...

my new address, sila la tukar sekali kat ur link, sori menyusahkan... hehe... huruf e jadi number 3, dan huru o jadi kosong... okey???

http://c33ram00n.blogspot.com

tintaHati said...

Besaq dah budak tu na....

Ada org tu muka nampak berseri2...dah tak lama dah tu....tapi mana kad, xsampai2 lagi nih? huhu ;P

Shumierain said...

bulat yer mata aqilah 2..comei...

ILA said...

RIz,
dah besor ye si Aqilah tu..

tu jer ler..aku nak ckap..
ksibukan ni..huhukkk:(

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

qilah cam letih jek tuhhh

13may said...

pheewwiitt!!! pheewwiitt!!!

NBK466 said...

Cam muka terpaksa jer Aqilah tuh..he.he.he..

kasihlatifah78 said...

nampak cam susut skit muka aqilah tu...ker sbb kene paksa berposing maut ngan cik ngah...muehehehh

happyirfa said...

SALAM KAK RM..
manalah bakal pengantin ni..dah lama x apdet blog.rindulah kat dia

Kaklong Syikin said...

salam,

rindu plak ngan tuan blog ni. mesti sibuk ngan kerja ni sampai tak sempat update :)

kakakdegil said...

akak..
kad undangan tu dah selamat sampai..
insyallah .. takder arak..
bleh laa pergi..

~ nonie ~