10 October 2007

Mood Raya....















ari ni ari last dtg keje, bestnyer nak balik kg pagi sok...rasa x sabar nak raya tahun ni...huhuhu...kuih raya? baju raya? langsir raya? kuih raya bolehla tahan, perabih gak RM100, utk baju raya memang selai pun x der, nampak gaya baju kurung gi opis jer la jadi baju raya...kain utk wat baju raya ader la 2 pasang, satu kaler ijau, satu kaler peach (kain kosong + sulam2 + batu2) nanti kot2 siap baju tu aku tayang2 kat korg yerk...hehehehe...cuti sampai 21hb, puterisatu maybe balik awal ke kl, sbb nak beraya ke rumah mentua...caner nak balik kl pun x tau...huhuhuhu, nampak gaya kena mintak fiance dtg raya kg ujung2 minggu depan la, yg pasti raya pertama hingga ketiga x nak bagi dia dtg pahang lagi lerrr...huhuhuhu....tapi tgk la caner, lum decide lagi ngan dia...cuti panjang nanti nak jahit baju raya 2 pasang, nak jahit langsir tingkap utk kawin nanti, nak kemas umah, nak bersih keliling umah (huhuhuhu...byknyer plan aku, ngalahkan cuti 2 bulan), so dikesempatan ni jugak sekali lagi aku nak mintak ampun maaf ngan korg2 semua, mane ader terlanjur kata terkasar bahasa, especially utk member2 blog yg pernah chat ngan aku selama ni...salam aidilfitri buat semua...raya ni jemputlah dtg pahang yerrr.....so, jumpa lagi pas raya insyallah, slmt bercuti pada semua kengkwn....

22 comments:

Ceera said...

semangat raya gitu, harusssss....

selamat hari raya to u... berhati2 di jalan raya k...

ILA said...

Salam..
ahak!!kau mmg byak salah kat aku..kehkehkeh!!!
kalau nak minta maaf sila datang umah, bley??
wokey2!!!aku gurau sajaaaa!!!

aku pun mohon maaf..almaklum sikap aku ni jenis suka bergurau senda.
apa2 yg dah terlajak tu..kira belasah jer lahh..& lupakan segala.aku rasa, tahun ni kenangan yg terindah buat kau...err...cos hujung tahun bakal mjadi isteri orang..tentu tersengih2 jer..raya ni.ye tak??

errr..Riz, apa2 nanti aku sms kau yeakk..selamat jalan, bhati2 di jln raya & selamat balik k Pahang:)

kasihlatifah78 said...

selamat hari raya gak...

kasihlatifah78 said...

selamat hari raya gak...

Anonymous said...

Selamat raya gak. Minta maaf kalau ada salah silap ye. Berhati2 di jalan raya hehe :)

Ina

yun said...

slmt hr raya maaf zahir batin
halalkan makan dan minum

IndahSakura said...

Salam Aidil Fitri buat RM sekeluarga..moga ceria sentiasa :)

ayu_mkay said...

oooo esok nak dah ye. moga selamat sampai ke kampung ye. dan jgn lupa balik koje balik. dan kalau balik tu jgn lua lak kiuh raya dr kampung. dan jgn lupa pos kat akak skit..hehehe.

k lah Reff, sesama kita bermaaf2an di hari baik bulan baik ni kan. moga tiada yg tersimpan dalam hati.

sampai jumpa lagi.

:)

achik said...

selamat hari raya kak RM.. maaf zahir batin..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

nk duh dtg raye phg..kene jemput laa...amboiii...smgat nk cuti rayer ke ...nk kawin...hehehehehe...bkn main lamo cuti erk...jumpo lg

Leeds Al-Malique said...

selamat hari raye maaf zahir batin yer :)

Shumierain said...

Salam Lebaran,
Amboi b'raya sakan akak taun ni kan..everything dah br 2 tp nape lak baju raya xde..xlengkap la package 2..

Anyway, just nak ucap Selamat Hari Raya..maap zahir n batin...

http://img.123greetings.com/eventsnew/edec_eidulfitr_edmub/8515-001-31-1042.gif" BORDER="0" alt="Send this free eCard"/href="http://www.123greetings.com/events/eid_ul_fitr/eid_mubarak/edec_eidulfitr_edmub_ani4.html"

iEn said...

syoknyaaaa cutii.. ien keje lagik jumaaat ini wakakaka

lindosh said...

selamat hari raya kak.. maaf zahir batin

NBK466 said...

Slamat hari raya aidilfitri... berhati2 dijalanraya tuh esp yg berdarah sangat2 manis skg..

minnie said...

Salam...

Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir Batin... berhati-hati dijalan raya semoga anda selamat tiba, ewah! cam iklan tv rasanya...

kemat said...

salam aidilfitri.. maaf zahir batin

cikdinz said...

selamat hari raya.
maaf jika tersalah kata.
berhati-hati di jalan raya....

p.e.e.p.a said...

besnye balik pahang lame2.nak gak.hee
selamat hari raya
salam kenal2 ek =)

akirasuri said...

masih beraya lagi ke kak RM?
Selamat Hari Raya ek..
maap zahir batin.

jaga diri baek-baek!

Mummy Rizq said...

weiii... aku send invitation to ko punya email. tapi bounce back la. tlg bg email address lagi sekali!

Kak Lady said...

Selamat Hari Raya RF...Maaf zahir batin....andai pernah terkasar bahasa atau tersilap kata...

Wah!! Sikecik tu tahun ni melaram habis ye...