27 August 2007

Meronggeng-Ronggeng Jerrrr....

huhuhu...macih yg x terhingga pada yg sudi singgah ke blog aku nihhhh...ingatkan x der sape dah nak menjenguk, maklumlah blog dah bersawang cenggini, risau org takut jer nak masuk, kot2 berhantu kerrr...tapi alhamdulillah, ader tukang cat dah tolong cat kan rumah ni, yg lame dah jadi cam yg baru dah...tadi pun melangkau langkau jer jenguk blog kengkwn sumer...maaf pada yg x tinggal komen tuhhhh, jenguk tu jenguk dah, tapi x kesempatan nak tinggal komen....

takder ape yg nak citer pun kat sini, ari sabtu pi ampang point bertiga ngan puterisatu bwk baby dia...duk jenjlan camtu jer lebur gak 100 kat situ...huhuhu, ni yg malas nak berjalan nihhh....ader duit jer dlm purse, mesti lebur...len kali bwk ic jer jenjalan baru x abih duit, tapi kalo x beli ape2 rasa cam penat jer jalan...x syok lak kan....apepun 2 ari aku meronggeng cuti minggu ni, ahad lak pi meronggeng ke carefour ngan jayajusco lak, huhuhu....pi cari barang hantaran yg lum beli...nak jugak meronggeng sampai ke mlm, tapi kesian pulak kat fiance, langsung x balik umah dia dari pagi tuhhh, pas gi kenduri kawin sedara dia kat subang, terus direct ke ampang lak layan kerenah aku...huhuhu...macih ye abang sudi nak layan kita semlm....len kali kita lak layan abg yerrr...keh keh keh...

12 comments:

yun said...

pendek nye citer? xbest la coz xpuas baca entry yg pendek :-)

RaFFLeSiA MeRaH said...

yun : huhuhuhu....takat tu jer citer yg dpt diciterkan...lain2 tadi dah citer kat ym kan??

::QasiehFirdaus:: said...

amboi2. beh nye.. baby tu tak meragam ke klu alan2 tu?

Cik Kema said...

kak, sy bersetuju kalau bab jenjalan tapi tak membeli akan membawa kepada kepenatan yang sia2. oleh itu, kita mestilah membeli barang walau sepeket asam sekalipun. he he ;)

Mummy Rizq said...

alaaa.. baby kecik pun jln? dulu rizq dah umur 6 bulan br bawak kuwar jln2.. hubby x kasi...

RaFFLeSiA MeRaH said...

QASIEHFIRDAUS : meragam? kat umah jer dia meragam...kat luar memang umat terbaik ler budak tuuu...emmm...

CIK KEMA : hehehe...tul kan? tu ler pasal...asam sepeket pun jadi, kdg tu gula2 seketul pun jadi...

MUMMY RIZQ : budak tu sabar lagi, tapi mama ngan papa nyer yg x sabor nak bwk budak tu jln2...huhuhuhu....camane tuhh...

razlizahazleen said...

nak citer panjangggggggg..panjanggggg..heheh

RaFFLeSiA MeRaH said...

RAZLIZAHAZLEEN : wekekeke...nanti ler, aku wat entry sampai ko termuntah baca...lehhhh??

13may said...

aikk??? dah tukar template...hehhe

RaFFLeSiA MeRaH said...

13MAY : lameeeee dahhhh....

minnie said...

betui cakap akak.. kalau jalan, cemana pun mesti nak membeli kan... susah betul nak selesaikan masalah nih...

RaFFLeSiA MeRaH said...

MINNIE : itula pasal....kalo x der duit dlm purse, memang x nak kuar nyer laaa...hehehehe...