24 July 2007

Jawab Tag Ila...

1.Dah pukul berapa sekarang?- Dah 12.45 noon

2. Apa mood sekarang?- rasa penat dah tgk pc dari pagi tadi, sejuk kemain lagi ni, tak tahan kalo x pakai baju sejuk merah aku nihhh....

3. Rasa nak buat apa sekarang?-nak jenguk fotopages kawin, nak borak ngan kengkwn yg sewaktu dengannya, nak gak bukak blog kengkwn sumer, tapi sumer tu nak wat dlm satu masa...hehehehe, berpinar bijik mata aku nihhh...

4. Kalau ada magic sekarang rasa nak buat apa?-magic?? ish...x pikir lak ader perkara leh jadi magic...tunggu lah pk kemudian yerk...

5. Rasa nak tengok citer apa sekarang?-xder rasa pun nak tgk tv skrg ni, tapi teringin nak tgk citer2 kelakar jer skrg ni, cam filem senario tu...nak release tension sat...

6. Keluarga tgh buat apa sekarang?-Mak tengah jaga baby kat umah puterisatu, puterisatu tgh berintenet la kat sebelah aku ni...hubby adik aku tgh keje kat sg. besi...tu jer kuarga yg paling rapat ngan aku skrg nihhh....fiance lum leh masuk senarai lagi, kuikuikuikui...

7. Apakah waktu makan sekarang? Dah makan?- Bekfes tadi dah, skrg tunggu nak makan tengahari, ader lauk free kat ujung bilik meeting tuhhhh....

8. Rasa nak duduk bersama siapa sekarang?-Nak duduk ngan fiance berdua-dua jerrrr, takder org lain kaco, tapi tu kena tunggu pas bulan 12 dan time tu ari minggu....hukhukhuk...

9. Dan dia tgh buat apa sekarang?-Dia tu sape yerkk? x paham dia tu tuju pada siapa...

10. Macam mana cuaca sekarang?-Tadi pagi cam ujan renyai, skrg ni dah cerah tapi mendung, syok tido niihhh...

11. Kalau ada cash sejuta dalam tangan sekarang, nak buat apa?-nak beli umah banglo, nak beli keter bmw, nak sedekah kat masjid kat kg aku sane nunnn barang 10 ribu.......

12. Rasa nak souvenir dari siapa sekarang?-hemmmm~~~mestilah dari si dia itewwwwww, kurang2nyer lilin wangi kerr cukup laaa...

13. Setelah menjawab beberapa soklan survey ni, apa mood sekarang?-Eeeerr…rasa puas sbb dah balas tag ila tuuu....harap ko puashati yer ilaa.....

14. Jadiknye, dah pukul berapa sekarang?- Dah kul 1.00 noon

15. Akhir sekali, rasa nak tag siapa sekarang?- xnak tag sesape laaa....

4 comments:

13may said...

sib baik....

hahha :D

kakLuna said...

aha...sib baik tak kena

lgpun x suka soklan 'kalau2' nih... :P

Anul said...

mane tag daku?

Anul said...

mane tag daku?