18 July 2007

Budak Suka Sengih + Suka Meragam....



Inilah dia budak pandai menyengih bila kena agah, tapi time dia nangis, fuhhh, berpeluh ketiak papa ngan mama dia....hehehehe....ni gambor paling kelakar, mak aku jadi tukang agah masa tu, aku duk snap gambar dia...

34 comments:

happyirfa said...

SUKANYA DIA...KIM SALAM PD KAK PUTERI YER

diaharris said...

alalalalaa..syukernya dia...

NBK466 said...

Ya tuhan..sebijik cam muka..err.. muka sapa ek...den bukan kenal muka mak/ayah eh...he.he.he..

minnie said...

Salam kak rm,
suka tgk muka baby najla nih... sweet sgt.. tomei sgt....

lindosh said...

tunggu anak akak rm lak.. lalalala

s * h * i * m * a * h * z said...

comeinye dia.. kejap je dah besar kan.. rasa mcm baru semlm bc entry akak ms ari kelahiran baby tomei ni.. kimsalam ngan puterisatu ae

bang_gugar said...

salam,

ala bucuk-bucuk..

comelnya..

hehehe
(",)

akirasuri said...

wawawa
comelnya dia.
he he he.
muah muah kat pipi dia :D

yun said...

baby rayyan tak reti apa2 lg bila diagah muka blur je
mahal sangat lesung pipitnye nk kasi owg tgk

akumasihdisini said...

salam kembali...,

dah besor anok ko...eh...anok sedare ko nie...comel...kim salam kat mama dia...ucapkan tahniah sbb dpt baby girl...!

lama weh tak jengok blog nie...makin cantik dan ceria...makin pandai make up blog...dah terrer laa tue...!

aku dah upgrade blog aku...datang laa klau masih sudi...link blog aku pun ko dah delete nyer...cian aku...maniq pun sama...tak pe laa...salah aku gak kan...!

RaFFLeSiA MeRaH said...

HAPPYIRFA : ngelekek jer kalo kena agah...insyallah...

DIAHARISS : suker sgt...kalo nangis, haru satu umah...

NBK466 : wekekeke...cam muka aku kot...

MINNIE : salam...tomey yerk....

LINDOSH : tungguuuuuu....

SHIMAHZ : aáh, cepat sgt besar, nyusu kuat sgt...asyik nak nyusu jer, mane badan x besar...wekekeke...

BANG GUGAR : hehehe....bucuk2 yer...

AKIRASURI : muah2 kat pipi cik ngah dia x nak?? hehehe...wat ape yerk, jerawat penuh nihhh...

YUN : tunggu la sebulan lagi, sah2 ler asyik kuar jer lesung pipit dia tuhhh..

AKUMASIHDISINI : alahaiii...mane la peginyer ko cikgu, ingat x kembali dah ke dunia blog, rupanya ader yerr....aku dah tinggal komen dah kat blog ko tu cikgu....

tintaHati said...

Wah cara ketawa kami serupa la...suka terjelir sket lidah kuar...wakaka... ;P

achik said...

comelssssssssssssssss ;)

RaFFLeSiA MeRaH said...

TINTAHATI : muehehehe....jelir lidah yerk? same stail...

ACHIKS : ekekeke...cam cik ngah dia....

ILA said...

Aduiiii...ni yg aku teringin nak ada baby lagi nieeee..hihikkkk...

Eida said...

cukernyer yer

rasa nak gomorr jer yer ni

RaFFLeSiA MeRaH said...

ILA : eh...ape lak salahnyer ko nak ader baby, bapaknyer kan ader...hikhikhikhik...

EIDA : meh la dtg ampang, bila2 jer leh gomorr budak itewwww....jauh yerk eida...

Cik Kema said...

kak! anak saya esok comel cam baby tu la. ha ha ha [konfem perasan!]

kasihlatifah78 said...

cutenya bila aqilah senyum.... tomei cangat...

RaFFLeSiA MeRaH said...

CIK KEMA : mudah-mudahan lagi tomey dari aqilah yerk...hehehehe...

CIK ANAK : time dia meragam kang, lagi ler muka sememeh....hehehe...

kakLuna said...

budak bijak mmg mcm tu....byk akal..tu yg meragam..tp pandai pulak amik hati kita balik dgn gelak mahal dia tu :)

IndahSakura said...

nampak kiut sangat, geram & rasa nak cubit jer pp dia yg tembam tu :)

RaFFLeSiA MeRaH said...

INDAH SAKURA : meh la dtg ampang, kita cubit ramai2 pipi budak tuuu.....biar dia....

::QasiehFirdaus:: said...

shumel!! nak minjam muleh dak shumel neh? :P

hahaha.. berpeluk tiak mak pak dia? hahahaha

RaFFLeSiA MeRaH said...

QASIEHFIRDAUS : nak pinjam? huhuhuhu...tu kena bayar tol ngan mak pak dia dulu.....

Kak Teapot said...

nak baby yeh yeh
nak baby yeh yeh...

RaFFLeSiA MeRaH said...

KAK TEAPOT : hehehe...suka ngan ayat akak tuuu....

Masy said...

tomel angat angat!!~

RaFFLeSiA MeRaH said...

MASY : auntie masy dia ni tomeyyy gakkk....ekekeke...

Anonymous said...

geramnya nengok dia gelak cenggitu.. ishhh tetiba lak tingin nak ada baby :D

~ ayumkay ~

RaFFLeSiA MeRaH said...

AYUMKAY : ekekekeke....boleh la tu kak ayuuuu.....chaiyok chaiyok...

ween said...

masya'allah comeinye dieeeee!!! pinjam jap nak gomoi2 leh?

RaFFLeSiA MeRaH said...

WEEN : ekekekek...dtg ler ampang, ko nak gomol ke nak ape pun boleh.....

umi yang tomeyyy... said...

alahai tomeynyerrr..
geram akak tgk baby ni..
baper bulan tu...
anyway salam perkenalan....