24 July 2007

Siannyer Tucen2 Tu....






12 comments:

diaharris said...

chumel aper.. tp tak lari ker kucing2 tu suma ek?

achik said...

mak aih.. macam2 idea 'kreatif' diorg nih.. huhu ;p

yun said...

last picture wow! so seksi hehehe

RaFFLeSiA MeRaH said...

DIAHARISS : ditambat gamaknyer kucing tu masa dia kalerkan tu...

ACHIK : itu lerr...sib baik x petir kilat yerk...org kata wat binatang camtu leh celarrrrr...

YUN : ekekeke...memang seksi sesgt....

Masy said...

yg last tu kesian arr dia, mcm bibir tebal, pehtu cam 'seswatuh' sket hihihii~

ILA said...

ishhhh..aku rasa macam nak buat report kat Balai police jerkkk

ehhh!!! salah tu..kna wat report kat persatuan pencinta haiwan.
WFF kerrrr...
ishhhh..x patut lakkkk..aku x suka lakkkk..kesian lakkkkk...
tpi ada GELI gakkkk:p

RaFFLeSiA MeRaH said...

MASY : ekekeke...bibir seksi tuuuhhh....

ILA : aku pun kesian gak nengok tucen2 tu....omputih nyer keje tuh aku rasa....

s * h * i * m * a * h * z said...

lor, cian tucen2 tu.. tu gambo yg last skali paling kesian.. siap ade bra lak tu.. huh

tintaHati said...

euww sapa yg buat camnih nh??

13may said...

ishhh...kejam kejam...
penderaan kucing!

hahha

::QasiehFirdaus:: said...

mula2 tgk kelakar la pulak.. kucing yg mula2 tu.. ade gmbar clown kat montot dia.. hehe.. tapi.... buleh ilang ke kaler tu semua tu? ish cian kucing tu..

flush said...

rasa nye gmbr ni di'photoshop'kan..
jhmmm.. betul ke