04 July 2007

Cantik Tak Diaaaaa.....





















cute ehhhh budak kat gmbar ni...bukan kwn aku pun, tertengok kat fotopages cameraman adik aku masa kawin dulu, dah lame x masuk situ...dulu2 rajin gak tgk gambar2 pengantin kat situ...skrg budak tu dah jadi model dia...huhuhuhuhu...ekceli jurufoto ni org kg aku gak...kg aku ngan kg dia sebelah2...dan aku kenal dia pun secara kebetulan, aku kenal adik ipar dia kat chatting, pastu adik dia yg rekemen abg ipar dia leh amik gambar kawin, masa tu adik aku tgh cari jurufoto, siap pegi umah dia kat kajang lagi nak tgk contoh2 gambar dia penah amik, borak punyer borak rupanya kg dia kat sebelah jer ngan kg aku...ingat kawin nanti nak amik dia jer la kot, sporting pun sporting, pastu duit minyak x yah bayar, hehehehe....maklumlah dari umah dia kat kg tu x sampai 5 minit pun nak sampai umah aku....eh, aku x dpt nak citer panjang la skrg ni...terbizi lak kat opis ni pagi tadi, x sempat nak mkn pun....sempat bancuh milo jer secawan ngan roti sekeping...nampak gaya mengaruk cari mkn ler tengahari ni kang...ok kengkwn....just nak update blog jer nihhh...

update terbaru : sok ngan lusa tuan rumah nak bercuti, balik kg ader majlis potong jambul dak aqilah najla tuuuuu...nanti tgk gambar dia yerk, botak ke x botak...hikhikhikhik...jeng jeng jeng....

28 comments:

Mummy Rizq said...

blom makan rupanya.. patut ler masuk blog aku pun maleh nak komen.. hee.. hee..

cantik.. memang cantik...

Syikin said...

salam,

cantik cantik..

ha, p la makan tu :D

yun said...

mcm penah tgk je budak tu. ni mesti keturunan syed pak arab la nih kan hehehe

RaFFLeSiA MeRaH said...

MUMMY RIZQ : hehehehe...sekadar nak menjengah jer tadi tuuu, kepala otak ni duk ingat kat lunch dah pun....

SYIKIN : salam....hehehe, dah mkn dah pun...kul 1 dah siap cuci tgn cuci mulut dah...

YUN : penah tgk yerk? kat mane? kat arab ker? hehehee...

kakLuna said...

comelnya..beruntungnya badan dpt muka mcm tu..

jadi akak nnt nk guna fotographer yg sama ke. sy pun syok tgk gambo2 kawen zaman skrg nih, cantik dan kreatif sungguh.

kalau la dorang tu sedara2 kita, jimat sket duit nak mengupahnya kan?

ala, akak pon dah ada digicam, apa yg akak perlukan cuma seorang fotographer kan?

ween said...

uih comei... kalau ween lelaki sah2 ngorat budak ni

RaFFLeSiA MeRaH said...

KAKLUNA : tgh duk pikir2 la ni nak guna khidmat photographer mane, rasa lebih kurang jer ngan yg lain, tapi ngan dia ni sporting, senang nak tolak ansur....tu yg best tuu...mcm sedara sendiri jer dah...

WEEN : hehehe...sib baik ko pompuan ween, kalo tak terpesona ko ngan budak tuuu...

sitilina said...

nk cari potografer utk gamba kawen ke?

skg sal dh byk sgt orang wat stail camtu, jadi dah xlawa sgt plak. streotype je plak jdnye.

Kak Lady said...

Orang kalau dah cantik...pakai apa pun...posing camaner pun...tetap cantik...

achik said...

wah2 sweet bangat.. :)

13may said...

no komen....tapi aku mcm tersengih sengih...

hahha

s * h * i * m * a * h * z said...

comei nye.. ni mesti awek cameraman tu kan

Iman Mawaddah said...

Cutenya..orang arab ke ni? Kak, tenkui ehh jawab tag tu. Saya tak sempat singgah semalam.

IndahSakura said...

memang sweet..
segalanya adalah
anugerah dariNya :)

Sunan_Jati said...

say hi for me!

Masy said...

cantiknye..~

NBK466 said...

Waduh...comelnya gadis bertudung dlm gambar itew...hampirku jatuh hati, jantung, paru2 segala....

Leeds Al-Malique said...

cantikkk giler

:D

Anonymous said...

cantik mmg cantik! org yg menepek gambau tu pun pe kurangnya.. cantik gak apa.

satu lagi nak komen... blog ni pun cantik gak. berwajah baru lagik.

selamat bercutiiiii :)

~ ayumkay ~

ILA said...

ne ellehhhh..aku ingat kau nak citer ape psai budak nieee..
perhhhhh!!!tak semena2 & free2 jerrr kat terglamorrrrr kan dia:p
aku rasa jenis budak kacukan...
kal.kacuk2 nie...of cos SANTEKKKK!!!
tpi..yg pnting santekkkk hatinya...
tuiii takkkkk???

weiii...aku dah kembali:D

DiaHarris said...

chumel....

Izariza said...

Salam RM,
Ye ye memang budak tu cantik dan comel sekali. Muka baby face kan .. agak2 kalau saya bukak spek, ada iras kut hahahhaa

bang_gugar said...

salam,

kenapa kawan sekampung kak RM tak ambik akak je jadi model dia..

huhuhu
(",)

Eida said...

Eida ingatkan awak tadi raflesia

ishhhh org lain rupanya

tintaHati said...

Untung ka jd org2 comel ni? Untung masa ambik gamba jer la...hehe... sbb akan selalu nampak comel.. ;P

lindosh said...

cantekkk!!

btw.. akak keje area ampang ke? jom jln2 kat ampang point hihihi

minnie said...

Salam..
Cumeinya.. Anak sapa tuh???

::QasiehFirdaus:: said...

amboi2... mane kad untuk kite... isk