19 June 2007

Aku Dah Kembali.....Yehuuuuuu....

slm buat seme kengkwn...korg pekabar ha? aku sihat2 jerr...pagi ni baru ler aku lega sesgt, baru ri ni ler smgt nak dtg keje dtg balik dlm diri aku, kalo tak, nak bangun tido pun malas kemain lagi...huhuhuhu...ni sumer pasal line tenet x der kat pc aku nih...korg bayangkan la, dekat sebulan idup aku x bertemankan intenet, fuhhhh...rasa2 nak jadi biol pun ader paler otak aku nihhh...ari2 adap pc x berintenet, mane tahan weiii, dah bertahun aku keje kat opis ni intenet tu ler jadi peneman aku...memula duk tunggu gak lah budak2 btm masukkan tenet kat pc aku nih, tapi haram dilayan...last2 mintak tolong ngan member sorg ni, x sampai 1 minit pc aku dah ader intenet, sempat jeling lagi dia wat camane, huhuhuhu...dan sampai time ni dah 4 pc aku masukkan intenet ikut cara member aku tuuu (weiii, terror x aku skrg?, wekekeke)...pc puterisatu pun aku dah upload intenet, suker benor member dengar pc dia dah ader tenet, smgt nak balik keje terus berkobar2 dah minah tuuu....

ari ni xnak citer pepanjang lagi, just nak kabarkan yg aku dah kembali berblog mcm sebelum ni, harap2 korg rajin2 lah menjengah blog aku yg dah hampir nak bersawang ni yerk...skrg tgh cuci2 mane yg berhabuk, fuhhhh fuhhhhh (tiup abuk nihh), mesti korg dah jarang masuk blog aku kan? yerla...masuk2 duk asyik entry lame gak...mau x bohsan....nantila, sok ader masa aku citer ape yg berlaku pada diri aku, hal2 sekitar aku, perkembangan terbaru aku...perkembangan terbaru baby tomey puterisatu...yerkk....ari ni just nak mencuba jer...leh update ke taknyer...opss, time kasih utk ween, luna, yun, anis dan sesape yg sudi layan sms aku time intenet x dak kat pc aku nihhh...thankiu....

22 comments:

kakLuna said...

yeay...kakRm is back!

mari kita bertenet yo-yo-an :)

achik said...

welkambek kak RM... ;)

saya pengomen ke-2.. yeay!!!

yun said...

kami la antara pengomen2 dan pengunjung setia kak RM :-)
hari2 jengah tau. dok tunggu new entry akak

ILA said...

YUHUUHHHHHH!!!YEHHAHAHAHAHAHAHAH!!!MEH AKU LOMPAT2 DULU COS T'LALU EPY !!!HEHEHE:P

kau sihat ker RM??

13may said...

hahha...selamat kembali.

Updet plsss...hehhe

happyirfa said...

yehaaaaaaaaaa ..
kak rm dah balik.hari2 bukak blog takde org..tetiba2 buka ari ada pulak tuan umah.RINDULAH KAT AKAK..nanti citerlah buat apa selama 'bertapa'tu yer...

DiaHarris said...

just dropped by to say hi!

akirasuri said...

hui hui..
welkambek embek embek kak! :D
he he he..

mysha said...

yahoooooooooooooooooo jugak....

u're back my fren...peh...aku rasa pening2 gak nie..selalu aku suke gi blog ko nie..entry best...sekali lama seh..rasa berkurun..semalam bila ko ym aku peh...suke siot...cuma tak lompat2 la...heheehhee..anyway..nti kita sembang2 lagik ye..banyak mende nak citer nie..hehehehe...

Sunan_Jati said...

slamat bertugas...
er... hapdet pls...!

minnie said...

Yes!!!!! Akak dah balik!! yeay!!!!

tintaHati said...

akak ari2 saya dtg jengok blog akak ni. tgk mcm tu la jugak! statik! hehehe...

saya dah tlg bersihkan habuk sket2...hehehe... pe pon selamat kembali.

yok belanja kami mkn! ;P

NBK466 said...

Welcome back...tak sangka TENET pun leh jadi salah satu faktor utk semangat gi keje yek... Ni nak kena majukan kepada Kementerian Sumber Manusia nie..he.he.he..

Cik Kema said...

welkam bek kak!

psstt... ajor la saya camner nak connet internet tu ;)

Kaklong said...

salam,

welkam back ya..rindu nak baca story anak sedara cik ngah ni..

RaFFLeSiA MeRaH said...

KAKLUNA : memang kemaruk bertenet dah nihhhh...rasa nak masuk dlm pc pun ader...kekekeke...

ACHIK : macih sbb masih setia...

YUN : ciannyer...akak lagi kesian...

ILA : aku sihat, thanks calling ari tu...best sore ko...hehehe, jgn lompat sampai ke bumbung atap, nanti ujan bocor lak...

13MAY : tungguuuuuu....

HAPPYIRFA : akak pun windu kat korg sumer....ari ni ader masa akak cuba wat karangan yerk...

DIAHARISS : hai....

AKIRASURI : mcm kekambing la pulak, heheheh....

MYSHA : boleh...nanti kita panjang sampai bape kilometer pun boleh...

SUNANJATI : hikhikhik...satu kepala ngan 13may....

MINNIE : yeyyyy dah dpt baca komen kengkwn sumer....yehuuuu...

TINTAHATI : ciannyer masuk umah takder org, sib baik x jumpa mende yg bukan2...macih sbb tolong tiup abuk....

NBK466 : hah...melampau ler tu, sat lagi aku leh jadi biol tau tak, cukuplah takat 3 minggu x bertenet...hehehehe...

CIK KEMA : nak ajor camane yerk...hehehehe...rasanya x pandai lagi nak ngajo org bab2 it ni...bab word ngan excel boleh ler jugak...

KAK LONG : nanti sy letakkan gambar budak kenit tu yg terbaru ye kak...

IndahSakura said...

Selamat kembali buat RM..
Moga bertambah seri maya dan
ceria sentiasa :)

Mummy Rizq said...

selamat kembali!! so ini bila nak update?

tintaHati said...

kak dah dapat on9 tu update ler...huhuhu...

meera said...

selamat kembali... lps ni slalu la soppinmg kat maju junction ek :p

wei nak letak msjbox kat blog ko tak? meh la join msjbox...

ni website nyer http://www.msjbox.com/my/

terokai & baca2lah dulu... kalo berminat meh la join :D

kemat said...

selamat kembali..dah puas rehat ek

s * h * i * m * a * h * z said...

shima pun dah kembali ni.. huhu