29 May 2007

Ditutup Sementara....

PERHATIAN : blog ni akan ditutup sementara, tak tahu bila intenet leh disambungkan semula, sbb opis akan berpindah start besok (30hb Mei 2007)....komputer pun tunggu masa nak masuk kotak jer nihhhh...uwaaaaa...windulah kat kowang sumerrrrrr....

25 comments:

Mummy Rizq said...

wei.. kat mana plak opis baru nanti??

Anonymous said...

belum belum lagi kita dah rindu kat akak ni cane ni.

no phone pls

RaFFLeSiA MeRaH said...

MUMMY RIZQ : kat tetgh bandar pulak kali ni...senang nak pi shopping kat sogo tuuu...wisma sime darby...

ANONYMOUS : nak no fon ker? sape yerk tuan empunya diri ni?? hehehe...

akirasuri said...

alamak jadi anon lak. ni akirasuri. ha ha ha. tenet gilalah kat sini :))

RaFFLeSiA MeRaH said...

AKIRASURI : looorr...ingat sape tadi...hehehe, nak no fon e-mail kat akak no fon akirasuri yerk, e-mail kat gen2_merah06@yahoo.com

meera said...

ooo dah nak pindah ek... dekat ngan maju junction kan... leh sopping slalu muahaha habiskan duit... nak sopping ajak aku, aku leh tolong abiskan duit2 ko tu :p

RaFFLeSiA MeRaH said...

MEERA : aku pun baru duk pikir nak tolong shopping pakai duit nko...muehehehe...

happyirfa said...

bawak bersabar ye kak.jgn risau kami tetap menunggu akak berblog semula.kami kan peminat setia akak.he he take yr time

kakLuna said...

nanti sms-sms yek :)

achik said...

selamat pindah opis.. :)

bang_gugar said...

salam,

nanti dulu..

nak masuk opis baru tu..

baca Bismillah.. smga opis baru membuatkan kerja lebih mudah..

(",)

yun said...

nanti bila kak RM dah dpt berblogging semula KONPEM byk entry nye. sessi membalas dendam hehehe.
yg pastinya lepas ni lg sakan la kak RM kiter nih bershopping nye. just wait n see :-D

IndahSakura said...

Selamt berpindah, moga lebih ceria di pejabat baru nanti :)

tintaHati said...

best tuh. opis pindah maknanya tak ada kerja lah. kerja pindah barang jer lah...hehehe

cikdinz said...

uikkk... nak pindah mana nih. jauh ke...

NBK466 said...

Slamat berpindah randah...jgn ler RINDU kat I sangat2 kay..he.he.he..

Honey MJ said...

eleh..kalo opis tu sekejap jer. mana leh takde internet lama2 ek. bisnes beb bisnes! tu sumer duit perghhh!

lindosh said...

pulak.. opis baru kat mane kak??

mysha said...

aduh lamanya ko tak online nie, cepat2 la ko leh online balik..ko mesti sibuk nie dok kemas2 opis..yang pasti senang ko nak shopping2 sakan..ahaks....

wei sms jom....

minnie said...

mana la kak rm nih... bila nak balik????

13may said...

selamat & selamat:)

achik said...

bila nak buka balik ni?? patut kena pasang tenet dulu.. hehe ;)

Kak Lady said...

Patut pun senyap aje...pindah opis rupanya...

Dah lama ni...takle access internet lagik ke?

ween said...

rm, RINDU MEMAKSAKU MENYAYANGI MU..

Izariza said...

jumpa nanti RM .. senyum sokmo :)