28 May 2007

Shopping Sorg2...























ekceli skrg ni kat opis aku tgh sibuk berkemas nak pindah opis, kat tv pun dah siap tayang notis perpindahan opis aku lak, hehehe...kelakor jerr, cam pejabat penting benor nak pindah tuuu...bukan ape, opis aku ni ader sangkut paut ngan rtm so, dptlah tumpang glamer skit sbyk, huhuhuhuhu...kotak2 semua dah dipunggah, minggu depan dah start duk kat opis baruuuu...yehuuuu, xyah susah2 nak bersesak naik bas lagi dahhh, kurang skit aktiviti jalan kaki aku....syok gak yerk pindah opis baru ni, walaupun bangunannya dah lame, tapi still name opis baruuu....

sabtu tu kalo korg nak tau, aku leh shopping sakan sorg2 diri, wakakaka...syok weiii, enjoy sesgt, betullah mak aku kata, jalan sorg lagi senang dari berjalan ramai2 nih...pi mane? pi ampang point jerr...huhuhuhu, abihla dekat RM150 jugak, ape aku beli? haaa......dptlah baju baby tomey sepasang aku carikan, nak beli baju tido dah byk sgt, kali ni beli lah baju melaram si kenit tu pulak...alaaa, beli kat padini tu jerrr, kebetulan ader sale, rege murah2 jerrr...pehtu rembat magazine sampai 2 buah, balik2 umah kena jeling dek mak aku, huhuhuhu...pehtu kasut dptlah sepasang, pasal skrg duk berjalan kaki, kasut cepat putus tali....ni pun dpt diskaun gak, ingat nak beli 2 pasang, tapi cam tamak la pulak...round duk round sampai ke royel kat tingkat 3 ke 4 aku pun dah lupa, tgk2 ader sarung kusyen cantik, siap ader jahit manik2 lagi, lawa lah duk bwh lampu, merelip-relip jerrrr...ape lagi, pakat rembat lerrr...

pehtu belek2 lak pasu bunga, cantikkkk, tingat kat member yg nak kawin smlm, kengkonon kan aku kata nak pegi ipoh tuuuu....duk beli lah, dah siap bungkus dah pun....tapi sungguhlah malangnyerrr, mlm tu fiance duk msg kata x dpt nak pegi sbb ader hal lain pulak...huhuhuhuhu....mencinyerrrr, baju pun dah siap iron nak pi kenduri tuhhh, last2 x jadi, sedeynyerrrrr…..pagi ni ape lagi melaram la aku ngan baju baru tu…huhuhuhu….apepun smlm memang x kemaner ler jwbnyerrrr….pakat tido, mkn, tido, mkn…pehtu kaco baby tomeyyy tidooo…muehehehehe….

p/s : gambar dah ader, tadi takleh upload pasal kat pc aku tenet takder, tumpang pc member dulu...hihhihihi...tenet ari ni x ok langsung, mcm madu 3 lak, kuar pintu blkg, masuk pintu depan, huhuhuhu....

19 comments:

happyirfa said...

shopping sorang2 yer?napa tak ajak irfa temankan..he he.mcmlah kita duk dekat yer..shopping sorang sbb takyah tunggu sapa2.
tp takde teman utk tanya pendapat.tak gitu?

happyirfa said...

wowwwwwww im first..ya beda bedoo.

yun said...

ada kalanye mmg kita lg selesa shopping sorang2 tp ada kalanye kita perlukan teman utk tanya pendapat.
for me..mmg usually shopping sorang2 je. smlm pon shoping kat jln tar n sogo sorang2 gak.bestt sbb asyik kena ngorat je ekekeke

13may said...

shopping sorang2....jaga...nanti kena kidnap...

hahha...just kidding:)

NBK466 said...

Oh tak jadi gi ker kenduri kahwin tuh?? Nak re-direct hadiah tuh kat org yg dah lama kahwin nie pun buleh..he.he.he..

RaFFLeSiA MeRaH said...

HAPPYIRFA : yeyyyyy 1st....pendapat memang x dpt lerrrr...pikir kat mata cantik, rembat ajer laaa...hehehehe...

YUN : kekdg bolehlah shopping sorg2, kalau ari2 leh bosan gak kot....

13MAY : insyallah...doa2 moga2 x der sape yg sudi nak kidnap...

NBK466 : muehehe....yg dah lame kawin pun nak hadiah? memang ler x malu....

Ina said...

Kiter mmg tak gheti nk shopping n jalan2 sorg2. Penah gak cuba tp mcm terkulat2 je n mcm tak tentu arah. Drpd dok byk brg nk beli last2 lupa terus segala mende nk beli. Terus balik ;P Skrg ni hubby ler jd mangsa paksa rela. Org yg teman kiter shopping secara tak langsung kena jd penasihat, tukang pikir n tukang decide tak berbayar. Tu yg hubby rasa tugas berat tu hehehe ;P

IndahSakura said...

RM di Kem. Penerangan?

Wah..RM shopping sakan
nampaknya..:)

RaFFLeSiA MeRaH said...

INA : dah ader suami, memang diorglah mangsa wife dia...kalo x sape lagi kan...

INDAHSAKURA : haáh, agensi dibawah kementerian penerangan, shopping perabih duit...padahal dpt naik gaji lambat lagi, tapi cam dah x sedor diri jerr...

achik said...

wah sakannya.. hehe.. saya pun lg suka shopping sorg2.. ;p

RaFFLeSiA MeRaH said...

ACHIK : baru terasa beza shopping sorg2 ngan shopping beramai...nikmat tu still ader...hehehehe...

Sunan_Jati said...

shopping sorang2....jaga...nanti 13may nogorat...diakan ulat bulu...!

hahha...just kidding:)

ILA said...

wahhhh...pinjam megazine!!!
aku pun nak jenguk side "persiapan p'kahwinan"
akmaklumlahhh...diri ini supervise 17 dulang hantaran utk adik lelakinya.dari isinya hingga k dulangnya..

perhhhh!!!mcm aku lak yg nak kahwin:p

tintaHati said...

Best gak sekali sekala perabih duit. Hilang tensen. Tapi saya suka suka shopping buku jer..Buku saja pon sampai seratus kekadang. Pesta buku aritu lebih seratus. Nasib baik ada banker bergerak. ngeh ngeh ngeh...

kakLuna said...

saya selalu gak shopping sorang2 sambil tunggu Am datang amik kat stesen bas..tapi saya tak suka!.sebab duit cepat abis..hehehehe

s * h * i * m * a * h * z said...

cantikla sarung kusyen tu.. huh.. shopping sakan dia ye

minnie said...

Hi Akak..
Rindunya nak dengar citer akakku yg comel nih.... Kak, kita ada upload gambar bunga stokin kat blog kita khas untuk akak... kita siap facuskan dekat-dekat supaya akak nampak... Bagi idea untuk majlis akak nanti....

Bestnya akak g shooping... Kita blum gaji lagi... puncanya sebab kita cuti... sume orang blum dapat gaji termasuk la kita... uwaaa!!!!

ayu_mkay said...

laaaaa sarung kusyen ke, akan ingatkan baju/tudung pengantin.. sabor jelah. tapi mmg cantik!

DiaHarris said...

cantik sarung kusyen tu..