21 March 2007

Tensionnya...

dah siap2 type entry, tinggal nak publish jer tetiba jer x leh publish, back balik langsung dah ilang ape yg aku taip...rasa nak meraung jerrrr...takper laa, bencikkkkkkkkkk dah aku nengok nyerrrr....sok la aku buat balik entry aku yg baru tu.....geramnyerrr.....grrrrrrrrrrrrr......15 minit lagi aku nak balik dah...nak meraung dah niiii...huhuhuhuhu...ape kena la ngan intenet opis aku ni, pot pet pot pet....bla bla bla....(tgh membebel kat pc aku ni....)

15 comments:

Purpleheart said...

Betul rm, sue pun pernah jadi macam tu.. ayat sikit punya bagus susun bagai nak rak, sekali tu tak boleh nak publish, mak aii rasa nak tolak aje komputer nie, tapi pikir balik, rosak sapa yang susah.. huhuhuhuhuu.. malam nanti pikir balik apa yang dah taip k..

s * h * i * m * a * h * z said...

lor ciannya..
shima pun penah kene camni.. pas tu dah tak terus taip kat blog, biasanya shma taip kat notepad dulu pastu baru copy-paste.
pengajaran la ni, lain kali kene beringat
sabarrr ye.. esok jgn lupa taip semula pastu buh kat blog, rindu dah ni nak baca celoteh akak

akirasuri said...

he he he.
saya sedang membayangkan akak membebel depan pc sambil mencekak pinggang gaya marahkan seorang anak kecil. :)

cian akak..esok taip besh2 ek ;)

RaFFLeSiA MeRaH said...

PURPLEHEART, SHIMAHZ, AKIRASURI,

itula pasal.....geram membawak sampai ke tgh mlm, huhuhuhu, sib baik x membawak sampai ke dlm mimpi....

Masy said...

akak, lenkali taip kat word dulu, pastu copy pastekan, klu thilang masa nk publish pon at least akak ade backup kat word kan...

sabau sabau~

ILA said...

woiiiitttt!!!! SABOR2 bebanyak ler....
akupun pernah jadi mcm tu...
malah siap dah letak gambo, bila nak publish, gagal lak.bila return back kat new entry tu dah tak do..mcm halimunan lakkk..ngupernya gogle tgah server problem.1 more pristiwa, tgah sdap2 nak publish..PAP!!! black-out lak...Haru tuiii...lantas beristigfarrrr byak2.lntas tersedar yg aku tgah mnunda smbahyang..agaknya tuhan nak sdarkan aku ler tu...

ILA said...

aha..yelah... myokong pndapat masy tu..better put yr entry in "word" dulu.Akupun skrang mlakukan mcm tu gak.

RaFFLeSiA MeRaH said...

MASY, ILA,

hehehehe...tu ler, selalu gak dulu2 taip kat word dulu, pehtu copy paste, tah nape skrg ni penyakit malas dah melanda, takper laa pehni nak kena beringat lerrr....

sHa| said...

moral of the story, belajar menaip dalam wordpad/notepad dulu, pastu paste. lebih secure....

Tok Ketua said...

Satu je wat RM. Hahahahahaha. Kita serupa... den dulu pun ponah kono juo. Nak hompeh jo pc den. naseb baik den soba

RaFFLeSiA MeRaH said...

SHAI,

hehehehe...memang pasni gitu la cara aku nak menaip...

RaFFLeSiA MeRaH said...

TOK KETUA,

sib baik tak terempas yer pc tok ketua tuuu...kalo x berderai la jwbnyer depan mata....hehehehe...

PayaKubor said...

nasib baik aku tak pernah jadi macam ni. Kalau tak mesti aku pun membebel macam kau jugak. Pastinya pc tu tetap bermuka toya. Takde perasaan punya pc

IndahSakura said...

bawa bertenang yer RM...senyum sokmo deh.. :)

RaFFLeSiA MeRaH said...

PAYA KUBOR,

haáh...dia pandang kita, mcm org bodoh jerrr...

INDAH SAKURA,

huhuhuhu...dah sejuk dah ni...jap lagi nak publish entry baru dah...