09 March 2007

Kena Tag Tayang Desktop PC Aku....



Resolution : 1024 by 678 pixel (right clik/properties/setting)
Laptop, LCD or CRT monitor : Laptop & LCD monitor
Been using this desktop since : since 2006
Kaedah (sape yg tak tau) :
Hit “Print Scrn” button (sblh F12) > paste kat paint/adobe photoshop..:)
~ ~ ~

Ni lah rupa desktop pc aku....tapi selalu tukar2, kdg satu ari tah bape kali tukar, ikut mood aku, hehehehe...tapi aku suker gambar desktop yg ni....jenuh meloadingnyer tadi...so, aku nak tag sape yerkk pehni....jeng jeng jeng, giliran seterusnya adalah utk :

Kakluna
Lindosh
Happyirfa
Shimahz
Yatie

22 comments:

IndahSakura said...

simple & comey jer
wallpaper tu.. :)

kakLuna said...

amboi..romantisnya wallpaper..hehe..ke sebab nak buat tag ni,siap2 tukar kot?hehe

gurau je kak...hmm nanti malam sy layan tag akak ye...ada gak topik utk wat entry :)

RaFFLeSiA MeRaH said...

INDAH SAKURA,

simple kan? memang suka background kalo terang, biar terang betul, kalo gelap, biar gelap betul...hehehehe....

KAKLUNA,

kalo dpt bunga sejambak cenggitu, alangkah indahnya hidupku ini, duk berangan jer lebih....x tukor dah seminggu dah wallpaper nihhh...minggu depan wallpaper lain pulak...kita buat dia kan...sukati jerrr...

TrudgeAlongMyNothingness said...

owkh..gamba bunga..baru letak ekkk..sblum ni mesti gamba laki berotot2..wahahaha!!jgn mara..gurau jumaat..

desktop aku sm ngan background blog aku...nge nge nge!!

13may said...

wah wah wah:)

RaFFLeSiA MeRaH said...

TRUDGE,

ooiii...x main ler tenung lelaki berotot tuuu...weekkkkkkk, x suka aaaarrrrr...memang gambor2 gini jer aku suke letak...x pun baik aku letak gambor aku jer, lagi baik....

13MAY,

wah wah wah tu maksud cantik la kan.....kalo ish ish ish, x lawo la tuuu...hikhikhikhik....

s * h * i * m * a * h * z said...

ok kak.. siap..

akirasuri said...

amboi..romantisnya wallppr akak :P
he he he..

iEn said...

uiceh.. mcm belentain plak ngee :D

lindosh said...

elelelelele romentik ler tuuuu dia :P

Purpleheart said...

Cung melecung..

Tok Ketua said...

nice

PayaKubor said...

romantik.Terasa dunia dipenuhi dengan bunga

Ayu said...

amboi jiwang sekaliiiiiiiiiiii hehe..rendu aku kat ko weh

Leeds Al-Malique said...

sib baik leed tak kena tag tayang desktop..kalau tak kantoiiiiii ahhahaha!

RaFFLeSiA MeRaH said...

SHIMAHZ,

hehehe...cepatnyerrr...

AKIRASURI,

romantis yerkkk...akak ni kan jiwa lembut...kengkonon lerrr...

IEN,

bih kurang la yerk...

LINDOSH,

hehehehe....

PURPLEHEART,

macih, macihhh....

TOK KETUA,

macih lagi sekali....

PAYAKUBOR,

terasa mcm kat kayangan pun ader...

AYU,

hehehehe...aku pun windu hang gak...lame x tinggal jejak kat blog aku dah skrg ni...masuk blog hang pun entry x update...uummmm..

RaFFLeSiA MeRaH said...

LEEDS,

adehhh...rugi x tag dia...sesape yg nak tag org, sila2 la tag si leeds ni yerr...hehehehe, kita tgk tang kantoi dia tu....

Mummy Rizq said...

eh! tak der lagu ini hari??? a romantic wallpaper...

NBB said...

romantik nya wallpaper. mesti jiwang jiwang punya orang ni.

RaFFLeSiA MeRaH said...

MUMMY RIZQ,

hehehe...lagu tgh cipta skrg ni, lum siap lagi...timacih...

NBB,

xder jiwang lerr...ganazzz lagi ader, bukannyer lembut sgt kita nihhhh....

Yatie said...

aku dah jawab dah tag ko tuh .. dua tiga kali aku tutup bukak tutup bukak nak buat entry baru nieh .. kepala tgh tak betul .. baru lepas makan ubat sume .. mata pun kuyu jek .. dah siap dah tag ko nieh, aku nak pegi zzzz dulu ... angin ribut taufan malas tgh melanda laaaa ... ahaks.

RaFFLeSiA MeRaH said...

YATIE,

tq yati, takper, ko rehat byk2 yerr...moga2 cepat baik...