29 March 2007

Aku Yang Berpose....





















ekceli aku terlalu ngantukzzzzz...ari ni pose, ape yg terbayang kat ruang mata aku ni, aderlah yg mcm gambar2 kat atas nihhh.......tertengok kat fotopages sape pun x hingat yerk, dah lupa pulak, mata tgh mamai....korg2 kecur ayaq liuq tak? pandang benda2 ni seme? Hehehe…aku sah2 dah kecur ni, balik nanti nak mkn ape yerk…la la la la…..ha, dah tau dah...dpt tgk gambar2 ni melalui kwn si ina, member blog aku tu...hehehe, lupa, sbb tgk fotopages tu dari minggu lepas lagi...

29 comments:

yus said...

adoi kak, ni betul2 menggoda ni, yg paling tak tahan tgk ketam masak lemak cili tu, lama dah tak dapat makan ketam..huhu

s * h * i * m * a * h * z said...

menduga btol.. shima pon pose arini.. sabar.. sabar...

lindosh said...

ketam masak lemakk cili apiiiiiiiiiiiii huwaaaaaaaaaaaaa lapaq lapaqqqq

RaFFLeSiA MeRaH said...

YUS : menggoda kalbu yerk...hehehe, sabor, sat lagi pi carik ketam...

SHIMAHZ : hehehe...same la kita...

LINDOSH : huwaaaaaaaaaaa.....hehe..

Masy said...

giler giler *tutup mata*

RaFFLeSiA MeRaH said...

MASY : hikhikhik...jgn ler tutup mata, tutup jer pc tu ngan kain dalam...huhuhuhu....

yun said...

semua makanan tu nampak sedap je..memang kecur air liur pun :-P
especially siput sedut tuha..slurppp

RaFFLeSiA MeRaH said...

YUN : mesti peberet yun siput sedut tu kan? tapi nasihat akak jgn mkn depan reramai org, kalo nak mkn, tapau bwk balik umah, sbb kalo depan2 org, malu time nak nyedut siput tuhhh...bunyi dia cam trompet, muehehehe...

MaNiQ KaYaNgaN said...

hoh.. kalo cengini la gambornya.. yg posa pon jadik tak posa.. mukakakkaka.. kecur tali perot koi..

RaFFLeSiA MeRaH said...

MANIQKAYANGAN : tali perut? tu nak terburai dah tu koi tgk ....

ILA said...

perhhh...woiiii...makruh ler...pose2 letak pic makanan...kau nieeee....
paling cedap sotong masak sambal tu..hehekkkk...nyum..nyummmmmmm

RaFFLeSiA MeRaH said...

ILA : makruh yerk...takper, janji pahala aku x batal...kekekeke, aku pun suka sotong tu jugak...

IndahSakura said...

semua lauk2 tu mmg mendatangkan selera...kecur air liur ni jadinya.. :)

RaFFLeSiA MeRaH said...

INDAHSAKURA : seme org kecur yerk, takper laa...pehni nak upload gambar yg org x kan kecur tgk lak...

achik said...

adus dah tghari ni tgh plak gambar2 ni... adoii laparrrrrrrrrr!!!!!

*air liur meleleh*

yun said...

sedapnye rendang sotong tu? sape ada resepi leh kasi tak? teringin nk try masak rendang sotong :-)

kakLuna said...

nak sambal sotong..makan dengan sayur toge+kucai, ikan sadin (selayang) goreng...fuh sedappppp....

meera said...

sib baik baru lepas makan. tak lah kemaruk terliur ngan gmbr2 tu semua :D... salam maulidur rasul!

RaFFLeSiA MeRaH said...

ACHIK : harus ko cari lunch menu mcm gambor entry akak ni yer achik, hehehe...mahu 10 ringgit lebih charge dia nanti...tp x per, perut mesti padat...

YUN : resepi? kena masuk fotopages tuan dia laa...mesti ader resepi kat bwh gambar tuhh...hehehe..

KAKLUNA : sedap lak bila luna kenakan ngan sambal sotong tu yerk....memang ngam lerrr...

MEERA : hehehe...sib baik, tghari lain kalo bukak balik entry ni, mesti terliur balik...x gtu?

akirasuri said...

hadei..
tengok aja dah terliuq..
nasiblah dah kenyang..
ha ha ha..

RaFFLeSiA MeRaH said...

AKIRASURI : hehehehe....sib baik yerk...

Ina said...

adoiii memang kecut air lior betul lah. ni tgh masak ayam masak lemak cili api. kalaulah ada siput sedut tu ke n ketam alahai lagi best. skrg ni tgh dok pk2 petai n jering boleh post ke tak. ada org kata leh tahan seminggu je huhu. huwaaa sedeyyy! =(

NBK466 said...

Ohh..ingatkan tadi lauk pauk utk berbuka pose tadi... Kalau yek.. cam pose 3 hari tak berbuka2 pulak mewahnya lauk..he.he..he.. Den yg perut tengah kenyang pung buleh menelan ayaq lioq..inikan pula kalau tgh pose....nafsu..nafsu.. hu..hu..hu..

RaFFLeSiA MeRaH said...

INA : petai ngan jering? sabor yerrr....nanti dah balik msia leh mkn satu besen....sampai dugal...muehehehe...

NBK466 : wuishh...kalo tu menu bukak pose smlm, memang pakat wat kenduri ler jwbnyer...

ween said...

ish ish ish... sodapnyeeeeeeeeee... slurpp slurppp

tintaHati said...

Akak terliur saya awal2 pg ni. Udahla tak sarapan lg...huhuhu...tgk sambal tu yg xtahan tuh...

RaFFLeSiA MeRaH said...

WEEN & TINTAHATI : dah2, jgn pandang entry tu dah...tgk pengantin kat atas tu lagi bagus....

yun said...

akibat dr entry akak yg ni la
sy tergoda pd rendang sotong tu
pg ahad dlm ujan sy pegi beli sotong wat rendang. memang sedap la kak hehehe

RaFFLeSiA MeRaH said...

YUN : hehehehe...tergoda gak kamu yerk....apepun tahniah sbb sotong tu dah jadi sambal yg paling sedap...slurrrrppp, nyam nyam...