26 February 2007

Hepi Besday To Me....



Askum warga2 blog sumer....ari ni besday aku yg ke-32 (dah tua dah pun)...muehehehehe....doakan kebahagiaan aku selalu yerr.....

PASTIKAN - SITI NURHALIZA

Lihatlah Langit Di Atas Sana
Tersenyum Melihat Tingkah Kita
Selalu Ada Peristiwa
Yang Membawa Pertengkaran

Maksudku Hanya Ingin Yang Baik
Untuk Kita Berdua Dalam Bercinta
Baiknya Aku Buruknya Aku
Terimalah Aku Apa Adanya

Pastikan Kau Dengan Aku
Jangan Ada Cinta Lain
Tak Pernah Aku Terlintas
Niat Ku Untuk Berpaling

Maafkanlah Aku Sayang
Bila Belum Kau Bahagia
Sejauh Langit Di Atas
Kan Ku Kejar Bahagiamu

Biar Langit Dan Bumi Meruntuh
Biar Jasad Kita Tertimbun Di Sana
Tetap Bersama, Tak Ingin Lepas
Mencintaimu Ku Jadi Begini

44 comments:

ezatulhaq said...

let me be the first in the net yang wish HAPPY TUE DAY tuk ko !!
moga sinar bahagia milik ko..
aminn

PayaKubor said...

Happy Birthday Refflesia dan ya, kau memang dah tua. Hahaha.

Terima kasih komen di blog aku dan ya, kau memang dah tua. Hahaha.

Purpleheart said...

Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan Rafflesia Merah
Allah selamatkan kamu........

Happy birthday to you..
Happy birthday to you..
Happy birthday to Rafflesia Merah
Happy birthday to you.........

meera said...

wahhhhhhhhhhhhh hepi besday RM... moga panjang umur dan diberikan keberkatan sepanjang umur tersebut, amin....

achik said...

hepi besday... semoga panjang umur murah rezeki... dipermudahkan urusan dunia akhirat :)

happyirfa said...

akak..
nak wish kat blog pulak walaupun dah wish dlm sms ..sapa yg pertama wish?
moga hepi sokmo

RaFFLeSiA MeRaH said...

EZATULHAQ,

tahniah ko dpt duk carta teratas, tima kasih bebyk..

PAYAKUBOR,

tua? takperla...sesape pun akan tua gak kan? apepun tima kasih wish besday aku...

PURPLEHEART,

thanksss very much....

MEERA,

tima kacihhhh...mudah mudahan...

ACHIK,

mekacih gak....amin...

HAPPYIRFA,

thanks 2 kali wish kat akak, yg wish dulu, besday girl ni la, sape lagi...muehehehehe...

yatie said...

selamat menyambut ulang tahun kelahiran ke 32 ... semoga segala apa yg dicita2kan dimakbulkan Allah .. didoakan semoga sentiasa dalam keadaan gembira, bahagia, ceria .. semoga kehidupanmu di dunia dan akhirat sentiasa berada dalam hidayat, rahmat dan keredhaan Allah .. amin.

p/s : semoga tahun depan dapat sambut besday bersama suami baru .. ahaks.

Kaklong said...

salam,

hepi besday RM..moga panjang umur, murah rzeki bahagia sentiasa. dan berjaya dunia akhirat. opps lupa pulak, cepat berkahwin tau. ni doa akak.

dah beli kek ke belum?

lindosh said...

wahhh besday dia rupanya arinihh.... hepi besdayy kak rm... smoga panjang umo dan murah rezeki.. dan semoga cepat2 kawinnnn... hehehe

kakLuna said...

la...birthday ke ari ni..

tahniah di atas umur yang dipanjangkan ke satu tahun lagi..

semoga pertambahan usia diiringi pertambahan rezeki, dilindungi Allah dengan rahmatNya dan memperoleh kehidupan yang bahagia di hari ini dan hari2 mendatang..

RaFFLeSiA MeRaH said...

YATIE,

tima kasih atas doa ko tuhhh...mudah mudahan akan terlaksana hendaknya...bab suami baru tu, mcm aku ni dah bersuami lak sekali dengor...

KAKLONG,

tima kasih yer kak...doakan mudah mudahan segala perancangan akan tertunai gak tahun ni...kek? akak nak belikan ker? muehehehe...kek lum beli, tapi pagi tadi dah dpt 2 potong kek coklat dari member opis....sygnyer x leh mkn sbb besday girl ari ni pose...kehkehkeh...

LINDOSH,

haáh, besday kita la ari ni, 26 Februari....len kali ingat tau, x yah gtahu dah kena wish kat kita...hehehehe...

KAKLUNA,

lupa nak gtahu kat ym ri tu...apepun thanks bebyk...syukur sbb masih diberi kesempatan olehNya menghirup udara dibumi ni lagi....

ILA said...

Ehhhh...mcm tak caya jer..yg kau dah 32 yeakkk...
SEMOGA LEBIH CEKAL & TABAH DLM KHIDUPAN.BYAKKAN B'DOA, INSYAALLAH..PASTINYA DOA ANDA AKAK D KABULKAN SAMADA HARI INI ATAU AKAN DTG.CONTOHNYA,dalam citer Mutiara Hati tiap ptg tu..Si watak utama Nabila..rajin dia b'doa tau..kau jadilah mcm dia..:p
ZZzzzooooommmm...lari!!!!
eh..lupalak...rasanya tahun dpn smpena befdey yg k 33, kau dah jadi isteri ye..Aminnnn~~~~

PuteriSatu said...

hepy besday to u....hepy besday to me....uhuk..uhuk..uhuk...dah 32...dah tua dah kita....wekekeke..jap nangis..jap gelak....wekekekek

Tok Ketua said...

Hepi birthday to u
u r born in the zoo..

heheheh, gurau je. anyway selamat hari jadi. semoga panjang umr ngan murah rezeki

cikdinz said...

mcm sedih jer bunyik nye.
wish hepi besday kat diri sendiri.

anyway, hepi besday.
semoga panjang umur.
dimurahkan rejki..

iEn said...

Salam.. happy birthday to you sis.. moga cepat membesar ngan susu tepong dumez ngee :D

RaFFLeSiA MeRaH said...

ILA,

apsal ko x cayer yerk? gtahu skit, ko tgk muka aku ader cam 20 tahun ker? muehehehe...yerr, kena doa tiap masa kan....insyallah...tima kasih yer...

PUTERI1,

wakakaka...ko nak mintak aku wish kat ko la tu yerk...aku dah letak kat chatbox kat blog ko tu, cukup lerr...

TOK KETUA,

takper, no hal...kita ni kebal gurau...leh gelak lagi ni ha...

CIKDINZ,

mcm sedih kerr? takder laa...terharu jerr sbb dah umur 32 tahun ramai yg still ingat nak wish besday kita...hehehe, thanks...

IEN,

tima kasihla...tapi akak memang anti susu tepung la ien...x penah nak sentuh takat ni...dan memang x boleh nak minum....tekak x leh terima la dik....

13may said...

Tahniah!
Selamat Ulang Tahun....

Moga murah rezeki dan panjang umur...


Amin.

RaFFLeSiA MeRaH said...

13MAY,

time kasih byk2 yer 13MAY, ko nyer tarikh lahir 13 Mei ehhh? nanti aku wish kat ko lak yerk...hehehehe

iEn said...

oo.. kalau camtu.. nanti ien kasi susu anlene tau ahakz!!

PayaKubor said...

Ya RM. Semua orang akan tua dan kita tak perlu risau dengan usia. Yang perlu kita risaukan ialah bagaimana kita di penghujung usia kelak.

Iman Mawaddah said...

Semoga panjang umur..murah rezeki dan dirahmati Allah..

Selamat Hari Lahir

akumasihdisini said...

32...??? ia nyer hanya angka/nombor...apa yang penting...bertambah nyer nombor dlm usia kita...bisa mematangkan pemikiran kita untuk mengharungi kehidupan seharian...Semoga pada usia 32 tahun ini...beroleh kesihatan...kekayaan...kesenangan dunia dan akhirat serta diberkati hidup...AMIN...!

Kak Lady said...

Selamat Hari Lahir buat RM...semoga dipanjangkan usia...dimurahkan rezeki dan ceria serta bahagia selalu...Amiinnnnn

Leeds Al-Malique said...

happy birthdayyyyyyyy Raff!

May Allah bless u always! :)

s * h * i * m * a * h * z said...

hepi besday to u!!!
hepi besday to u!!

cepat2 la ke jinjang pelamin ye..

Honey MJ said...

hepi besday buat RM. semoga panjang umur dan murah rezeki. 32 tuh belom tua lagi daaaa...

RaFFLeSiA MeRaH said...

IEN,

anenele?? ooooowwww...tidakkkkk...

PAYAKUBOR,

betul sgt tuuuu...takder sape yg terlepas dari tua...melainkan org tu meninggal diusia muda...hikhihik...

IMANMAWADDAH,

tima kasih bebyk...

AKUMASIHDISINI,

tima kasih byk2 atas doa ko tuh, mudah-mudahan tuhan makbulkan utk aku dan utk ko jugak...amin...

KAKLADY,

mudah-mudahan la kak lady...itulah jugak doa RM tiap ketika...

LEEDS,

insyallah...doakan aku selalu...

SHIMAHZ,

thanks....jinjang dah pegi dah, pelamin jer lum naik lagi, huhuhuhu....

HONEY MJ,

lum tua lagi ekk?? tu la...rasa cam baru sgt hidup kat dunia ni, tup2 dah 32 tahun....

Hani Sumayyah said...

Selamat Hari Lahir...ke 32..semoga cepat berumahtangga...

Masy said...

epy blated sebeday kak hehehhe sori lmbt wish ;)

RaFFLeSiA MeRaH said...

HANI SUMAYYAH,

insyallah, tima kasih.

MASY,

haaa...last sekali rupanye wish kat akak ekk, patut lerr, dia pi berposing rupanya...cute gambor awek tuuu....

marlinabaharom said...

wei... hepi bestday to ko. moga panjang umur, mughah rezeki. so apa wish sempena dah masuk umur 32 nie????

RaFFLeSiA MeRaH said...

MARLINABAHAROM,

tima kasih....wish utk diri aku? aku nak jadi insan yg lebih baik dimata yg maha esa, dan jugak dimata mak aku...pehtu aku nak jadi tunang terbaik dlm kehidupan aku skrg ni dan aku nak bahagiakan tunang aku....hehehehe...boleh terima x?

ILA said...

JUST WANT SHARE INFO:)
FEBRUARY BABY => Abstract thoughts. Loves reality and abstract. Intelligent and clever. Changing personality. Attractive. sexiest out of everyone. Temperamental. Quiet, shy and humble. Honest and loyal. Determined to reach goals. Loves
freedom. Rebellious when restricted. Love aggressiveness. Too sensitive and easily hurt.
Gets angry really easily but does not show it.
Dislikes unnecessary things. Loves making friends but rarely shows it. Horny. Daring and stubborn.
Ambitious. Realizing dreams and hopes. Sharp.
Loves entertainment and leisure. Romantic on the inside not outside. Superstitious and ludicrous. Spendthrift. Tries to learn to show emotions.

Ina said...

Alamak! Terlambat lah wish. Baru harini baca entry nih huhu. Anyway happy birthday ye kak. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan ditetapkan iman sentiasa InsyaAllah =) Semoga sentiasa happy dan berjaya mencapai segala apa yang dihajati juga..Amin ;)

RaFFLeSiA MeRaH said...

INA,

takper...lambat wish pun x kisah, janji ingatan tu penting kan...apepun tima kasih yerr...

~comei~ said...

happy belated birthday
:-)

RaFFLeSiA MeRaH said...

COMEI,

eh2...ader lagi yer org nak wish kat kita....ingat nak wat entry baru dah....hehehehe....oklah, ptg nanti prepare entry baru key...

cikdinz said...

kalu semua orang tau, samapi bebila pon orang akan wish besday kat kita....

RaFFLeSiA MeRaH said...

CIKDINZ,

ok...stop takat cikdinz kita ni yer....apepun thanks bebyk utk sumer....mudah mudahan korg doa tu pun utk diri korg sendiri gak yer...amin...harap2 korg pun berbahagia selalu dan sentiasa mendapat keberkatan yg maha esa...

Sunan_Jati said...

Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan Rafflesia Merah
Allah selamatkan kamu........

Happy birthday to you..
Happy birthday to you..
Happy birthday to Rafflesia Merah
Happy birthday to you.........

RaFFLeSiA MeRaH said...

SUNANJATI,

ader lagi ehhh...hehehe, duk tertangguh nak wat entry baru ni...tima kasih byk2 kat ko sbb sudi menyanyi tanpa suara...dlm hati aku ni baca sambil nyanyi la ni tadi...hehehehe...

ayu_mkay said...

ishhh lama sungguh aku tak jenguk blog adik Reff ni, sampai besday dia pun aku tak pasan.

SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN BUAT REFF, MOGA KEREDHAAN & KEBERKATAN 'NYA' SENTIASA BERSAMA MU.

maaf kiranya aku yang terlewat..huhuhuhu.