16 January 2007

Jam Tangan....


Lawa x jam tgn kat atas ni...rasa2 korg harga dia bape? hehehehe....adik aku tgk jam ni kat kamera ri tu, siap sms aku tanyer jam tu saper punyer? siap tanyer aku nak wat hantaran masa kawin ker, muehehehe....kelakor jer aku baca sms dia...x nak byk citer la entry kali ni, selalu panjang berjela duk berciter...kali bagi korang baca x sampai 1 minit...boleh gitu?? heheheheh....yg pasti jam tangan dah dipakai dek tuan punyer jam....

15 comments:

MaNiQ KaYaNgaN said...

huhuhu.. macam jam kat petaling street jer.. muhahahha.. aku teka RM 10 jer nih.. ekkekeke

akumasihdisini said...

aku sokong ko, maniq!

Sunan_Jati said...

wah...
wah... mahaila skit.. sy up... harga... mesti Rm10.50...
hehehheheh!

RaFFLeSiA MeRaH said...

maniq kayangan : x baik tul nko ni, aku x penah hayat pegi petaling street tu tau, rasanyer kalo pegi pun tahun 1997 dulu kot, memula aku dtg kl...skrg x main ler gi situ...RM10?? ooo...tidak...

akumasihdisini : korg ni memang bersekongkol...pirahhhh...

sunan_jati : kurang asam hang, ko jgn letak titik kat tgh2 tu, oklah harga dia dah dekat2...muehehehe, kot percaya laaa....

Anonymous said...

hah sudah tengok muka dia. hehehe

dah lama la tak pakai jam tangan. hohoho

Kak Lady said...

Hehehe...jam hantaran tunang ke tu? Cantik simple je...tapi mahal ke? Sebab brand adidas selalunya mahal...

RaFFLeSiA MeRaH said...

uda : dah lame dah tayang muka, tapi mungkin dah ketinggalan entry tu kot...kita lak time ingat jer pakai jam, time lupa, bogel jer tgn...

kaklady : hehehehe...adidas celup jer tu kak lady...hantaran lum beli lagi...ingat bulan ni nak start beli barang...nanti x lah kalut sgt...

Purpleheart said...

macam tak caya je rm, kejap je abes baca, hehehehe..

kalo kat tesco boleh dapat rm9.90.

RaFFLeSiA MeRaH said...

purpleheart : hehehehe...x cayer yerk...tu lerr, senang org nak baca, asyik wat karangan jer tiap masa, x larat org nak baca...hehehehe...9.90 yerk, tambah jer la 10 sen lagi senang, x yah tokey tu nak bagi balance...

13may said...

hehhe...pasai apa adidas tu ada 4 stripe hah??? hehhe...

beli satu percuma satu!

RaFFLeSiA MeRaH said...

13may : amboooiii...ko bilang yer stripe tu...memang ko sajer jer tau...eh, murah2 pun takder sampai dpt percuma satu aihhhh...

Anonymous said...

salam RM,

akak baru dpt blogging ni.

ni jam utk tunang ya..ke tunang bagi RM?

syukur mak sihat sampai sini. muka RM mmg iras maklah

RaFFLeSiA MeRaH said...

kaklong : hehehehe...RM bagi kat fiance...kalo bagi RM jam camtu nampak jam besor dari tgn, hehehehe....alhamdulillah, mak dah balik, tidak cam susah ati jerr selagi dia x tipon...muka same yerk...hehehehe....

happyirfa said...

lo jam tunang ker?ingat jam akak.
patutlah tak feminin(jgn mare)
sbnrnya tak tahu nak komen apa sbb en3 akak pendek pulak ari ni.selalu tu sampai semput baca.

RaFFLeSiA MeRaH said...

happyirfa : hehehehe...jgn ler sampai semput...rasa bersalah lak akak...ha, jam tunang ler tuuu...tapi lum tgk lagi dia pakai, sesuai ke tak sesuai, ri tu bagi dia ingat nak suruh bukak terus, pakai terus, tapi ader gangguan lak masa tu...hikhikhik...