30 January 2007

Emmm...Aku Dah Beransur Faham....

Smlm gelabah aku satu blog duk gtahu member blog aku dah x mcm blog org, segala maler member blog aku hebohkan aku sedang dilanda masalah, masalah blog aku dah berterabur, muehehehe....tu ler hasil dari keje tangan aku yg gatai merelah relah ni...kengkonon nak bagi lagi canggih...tunjuk terror konon...last2 abih sumer benda ilang...tapi sib baik ler ramai kengkwn blog aku yg sudi nak membantu aku nih...terutama cikgu aku tu, siap suruh aku bagitahu dia password ngan nikname aku cecepat...sebelum balik sempat ler e-mail dia, tapi sebelum tu ader member blog baru aku name yatie, dengan sukarela nyer nak membantu ape yg perlu...thanks yatie...name betul dia ni yatie ke zetty aku x sure...apepun ari ni blog aku dah ok balik...dah cantik dah...member dah tolong touch up ape yg perlu, cam luna touch gambor aku yg penuh jerawat tu jugak...thanks puan luna....

Pagi ni godek2 lagi, hehehehehe...ilang lagi kang aku gtahu budak yatie tu ler...kot2 dia sudi tolong aku lagi...x sudi alamat aku tutup blog jer la pehni...membawa diriku yg luka ini, disebabkan kesilapan diri aku sendiri...muehehehehe....haa, sesape yg lum upgrade blog ni, cubalah tukar version yg baru ni, byk faedahnyer...senang jer nak tukar2 ape mende pun, nak tukar kaler, nak tukar font, nak tukar gambar, nak letak gambar, segala maler senang ler nak buat...ni pun aku lum bfast lagi ni, duk ralit menggodek blog aku ni...hehehehe....betul korg, try lerr....so skrg aku ni bertambah faham selok belok blog ni...kira boleh laa nak banding sebelum ni, memang x tahu langsung....takat create entry baru, pehtu publish...bukak komen, pehtu tutup komen...pehtu bukak blog org...just tu jer yg aku tahu sebelum ni...hehehehe...pehni nanti, ari2 la tukar bedak...tukar bincu...jgn jelesssss......

32 comments:

NBK466 said...

Waaa...bestnya ada blog consultant free....better than me yg cuma ada SUMARNI yg reti datang buang sawang ajer seminggu sekali...hu..hu..hu..

RaFFLeSiA MeRaH said...

NBK466 : itulaaa...syukur sesgt, ader yg prihatin kat nasib aku nihhhh, x ler rasa terkonteng konteng...kekekekeke....

Anonymous said...

WAHHHH....cantikler..wallpaper baru ni..sejuk & redup rasanya..
sayang sgat kau dgn blog ni yeakkk..mcm anak sndiri jer..smpai x nyempat nak gi bekfes .jaga dgn baik2 yeakkk..hehe..just joking..:p

rgds.ila

RaFFLeSiA MeRaH said...

ILA : ape address blog nko yerk? aku dulu dah terilang...gtahu lerr....aku nak add masuk blog aku nihhh....

Anonymous said...

eeerr...RM..jgn lupa my link addr.syasyadream.blogspot.com
kau kna letak tau..kal.tak babab nanti!!..hehehekkkk..
ila

Anonymous said...

wahahahaha....kita b'dua tgah online..tergelak sya kat sini...campur dgn ni..kali ke-3 sya bagi komen..
arrhhh...nak sambung gelak ler..hahahahaha...
eh! bgi e-mail adrs.bley?
ila

RaFFLeSiA MeRaH said...

ILA : wakakaka...aku pun nak gelak same, tapi kena sengih jer, kalo gelak, pakat org keliling ni heran tgk aku...gen2_merah06@yahoo.com.my dan kalo ko online kat memaner chatting nak sembang pun boleh, aku bagi ko nikname aku...hehehehe, offer diri...takper, ko nak komen 10 kali pun muat lagi kat ruang komen aku, kecik sgt nanti aku bagi besor lagi....

cik pudica said...

akak, saya dah ada MEMBINA HATI BAHAGIA.. ada cdgn lain x? dr penulis lain?

akak xmo letak shoutbox lak ke? akak dh ramai peminat nih... hehehe

Yatie said...

alamak .. terjadi glamer laa kejap .. jgn risau .. semua2 nama yg ada adalah nama glamer semata .. wah, gembira rasa hati sbb ada yg puji wallpaper cantik .. sejuk hati aku mendengarnya .. tak sia2 aku uploadkan .. jam tuh nanti aku betulkan .. salah time laa plak ..

RaFFLeSiA MeRaH said...

CIKPUDICA : hehehehe...dah ader la pulak yerk...takper, try tgk yatie nyer blog...kot2 berkenan kat buku dia hasilkan tuhhh...

YATIE : alaa...glamer x membawak kemane pun nko...kot aku bwk ko naik pentas ker, depan nko berjuta manusia tgk, glamer la jugak...ha, satu lagi nak tanyer ko, nape bila aku buat entry yg baru ni, dia nyer perenggan tu x leh nak ke bwh, duk rapat2 camtu...nape yerk?

zamdee said...

kecoh laaaaaaaa, hahaha..

yatie said...

aku dah betulkan jam ko dah ..

tang paragraph tuh pun aku dah settlekan .. lenkali kalau ko nak post baru, takut dia tak nak jadi paragraph .. masa nak post kat edit html tuh, ko letak skali tag "< p >< / p>" masa nak start para baru ... nanti jadi laa paragraph...

yatie said...

p/s : yg tag tuh ko rapat2 kan laa ye .. sbb kalau aku tulis rapat2 dia tak nak post comment aku lak ..

RaFFLeSiA MeRaH said...

ZAMDEE : kekekeke...sajer wat kecoh...takper, aku dah ader cikgu baru...la la la la....harap nko bz memanjang, kalah perdana menteri...

YATIE : dah paham dah....tqvm

kaklong said...

salam,

wah..lawo dah blog orang nih..

err..RM jgn marah ya, kaler biru tulisan ni mcm shining kat mata akak hehe.

eloklah ada sifu mengajor tu..sok sok bolehlah ajar org lain pulakkan

RaFFLeSiA MeRaH said...

KAKLONG : hehehehe...ye kerr, nanti sy tukor kaler lain yerk...no hal, x sampai seminit pun tukor kaler tuuu...

Leeds Al-Malique said...

aku tak berani nak usik template lebih2 sbb dulu dah penah jadi..lingkup blog aku! serik!

RaFFLeSiA MeRaH said...

LEEDS : lingkup yerk...sib baik ko tak menelangkup terus...hehehe...

kakLuna said...

blog anak murid dah jadi lebih cantik dari blog sifu?

cess..mana aci nih..hehe..

fulamak..jiwang beb...

RaFFLeSiA MeRaH said...

KAKLUNA : muehehehe, jgn mare...member bfast pun lambat ni tadi, tu pasal leh touch lelebih...hihihi...jgn jeles, bukan jiwang karat, jiwang berkilat jer tuuu...

happyirfa said...

waaaaaaaaa jeles.
blog akak dah cantik bangat.
takpelah.akak dah pandai nanti,
buleh repair blog saya pulak.
selamat berblog

ween said...

tumpang lalu......

RaFFLeSiA MeRaH said...

HAPPYIRFA : bolehlah nak touch-up skit2 tu...nak ajor org lum lulus lagi...tadi ajar adik akak lingkup blog dia...last2 bergaduh 2 ekor nihhh...

WEEN : sila2...nak lalu ari2 pun boleh...takder halnyer....

bulanbiru said...

sesambil lalu..sesambil menyapa cik rafflesia..salam kenal..:)

RaFFLeSiA MeRaH said...

BULAN BIRU : eh...takper, lalu selalu pun takper...sila2...

lindosh said...

*kenyit mate kat gambaq org bertudung manis belah kanan tu* :P

RaFFLeSiA MeRaH said...

LINDOSH : hehehehe...tgh ceria ni nko...x berenti duk kuar masuk blog sendiri, kasi eyeshadow, kasi bulu mata lentik skit, baru la lawo nak kenyit ko balik...hahahah...cam main pondok2 jerr...

Purpleheart said...

Phiiiiiwiiittt... cun ar skarang.. teruja aku tengok.. siap ada bunga rose lagi tu.. tak pe belajar dari kesilapan ek..

RaFFLeSiA MeRaH said...

PURPLEHEART : laaa...aku ingat amy search tadi...rupanyer minah ni, hehehehe...lawo ker?? macih...macih...eh...dah ader entry baru laaa...baca2...skrg x nak citer pepanjang lagi...

akumasihdisini said...

amboi...amboi...kan main lagi dia yer...biler blog dah ok...klau tak kelam kelibut seluruh maya persada blog nie...ko gegak gempita kan perihal blog ko yang bermasalah tue...!

apa pun...pengalaman mendewasakan kita...klau blog ko tak problem...tentu ko tak reti satu aper pun...belajar dari kesilapan...teruskan memblog diri ko supaya ko terus berblog demi kesejahteraan blog bersama...!

Anonymous said...

Fuyoo....cantiknya wallpaper ko. Brsemangat aku nak baca....Betuah dpt kwn yg baik cam yatie tu....Takpe pas ni klu ko wat x betul lg...ko mintak tlg je dgn dia tu....FOC kan....mueheheh
Rinde JB

Anonymous said...

said plenty of people payment its financial loans punctually and additionally without the need of charges
A respected credit debt charitable is attempting the quantity of most people looking toward these individuals to get help in excess of payday cash loan financial obligations that will two bottle this particular. debts a good cause states that about buy your short-run, higher awareness financial loans at the moment. This a good cause pronounces several years in the past the quantity of consumers with them seemed to be trivial.
szybkie kredyty gotówkowe
pożyczka na dowód kielce
strona www
pożyczki prywatne na sms
pożyczka na umowe zlecenie

http://kredytybezbiku.biz.pl
http://pozyczkanadowod24.org.pl
http://kredytybezbiku.biz.pl