01 November 2006

Aku Yang Tak Sihat....

Padahal hari Isnin dah aku start masuk opis, tapi tu lerr....tekak x sihat, idung pun x sihat, sebelum raya lagi aku kena batuk ngan selsema...tapi skrg bertambah teruk...smlm (selasa) aku dpt mc satu hari doktor bagi...tu pun aku makan ubat dia bagi time mlm2 jer, nak mkn siang aku takleh nak wat keje la jwbnyer...mamai bukan main lame lagi...x larat aku nak layan badan aku ni rasa cam melayang2 jer...ni pun aku masih lum baik betul lagi, batuk teruk sgt, sampai tiap kali batuk rasa nak terkeluar isi perut aku nih...bila dtg gatal tekak aku ni, siap sedia la pegi toilet, sampai mengalir-ngalir la airmata aku batuk...aku memang cenggini la kalau kena batuk, teruk walaupun dah mkn ubat doktor bagi...kurang2 dua minggu la baru pulih cam biasa...

So...takder aper sgt nak citer kat sini, pasal sok rasanya aku dah nak cuti kot, mak aku mintak aku balik awal skit sebelum kenduri aku ahad ni...sian gak kat dia sumer benda dia nak buat kat umah tuuu...semua barang hantaran aku dah settle kan...tinggal sirih junjung jer lagi, selebihnyer coklat ngan buah jer aku lum beli...yg tu last sekali pun takper...takut beli skrg alamatnyer buat hantaran buah kering la aku jwbnyer...takpun buah2 kecut, muehehehe...oklah yerk...maybe aku cuti sampai isnin, selasa aku start naik keje balik, apepun take care untuk sumer kengkwn....doakan perjalanan majlis tunang aku tu nanti berjalan dengan lancar yer...

11 comments:

Anonymous said...

take care yourself..jangan time tengah sarung cincin terbatuk2 plak..

RaFFLeSiA MeRaH said...

mama singa : tu laa...nak kena rajin makan ubat mulai skrg...harap2 ahad ni dah ok dah batuk ni...

happyirfa said...

kak RM..SELAMAT BERTUNANG..jgn lupa posing ala malu2 kucing gitu..baru nampak ayu dan mcm dara pingitan ..

Kak Lady said...

Rafflesia...moga majlis pertunangan itu berjalan lancar...SELAMAT BERTUNANG...tak sempat kak lady nak kirim gambar tu...sebab cari punya cari gambar tapi tak jumpa...

Take care...jgn lupa makan ubat...

ayu_mkay said...

moga semuanya selamat..amiinnnnnn
jgn lupa share gambau2 posing maut tau..!

akumasihdisini said...

laa...ingatkan dah selamat bertunang...tak pe laa...aku ucap sekali lagi selamat bertunang dan aku doakan semoga kekal ke akhir hayat :D

Syikin said...

salam,

moga semuanya berjalan lancar RM..amin :D.

akak pun bakal dpt biras tak lama lagi (bil nak kawin..lagi 2 minggu dia bertunang insyaAllah)

Aku Bukan Bidadari said...

weh jgn lupa tepek gambor yer..
selawat byk2 hilangkan gemuruh di hati ehehe..senyum selalu.. supaya manis wajah tu.. suka bakal in law tengok.. hehehe

Ayu said...

selamat bertunang ek.. and moga2 ko cepat sembuh dan moga kenduri berjalan dengan lancar.. selamat jadi tunangan orang :) pastu jadi isteri org le plak hehehe

alinlai said...

selamat insyaAllah :) sila makan ubat batuk tu sat lagi dok terbatuk2 masa majlis hilang cun ke ke ke...

Masy said...

salam..
dtg dr blog kak anis..aa nk btunang ke dah btunang by now? apepon epy slalu yek (^_^)v