18 October 2006

Kad Raya Pengganti Diri....



Dah ramai yg ucap selamat hari raya kat blog memasing kan…yg aku lak sibuk duk bersiap ngan majlis tunang aku, muehehehe…nanti wat org boring pulak, so nak jugak cam org lain, semangat nak beraya tu mesti x meriah kalau x bagi kad raya kan…ni ader dua keping kad raya pengganti diri buat sumer member2 blog aku yg suka melawat blog yg x seberapa nih…tapi aku cukup hargai segala komen yg ditinggalkan, memang tiap masa suka baca komen2 korang tuh…Kali ni taknak celoteh panjang, cukuplah nak wat ucapan utk kengkwn blog yg masih lagi x jemu2 masuk blog aku nih, mane yg dah start bercuti tu, terbaca pas raya pun x kisah…utk kengkwn semua, aku amik kesempatan ni, nak ucap SALAM AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN untuk sumer kwn2 blogger aku, ELLY, ANNYS, RAZLIZAHAZLEEN, MAMARISYIA, MANIQ KAYANGAN, KAKLADY, EDRYNA, AYU, ANAK MALAYA, SYIKIN, CIK DAIRI, KASIH, ARENA, MAMA TINIE, SUE IXORA, KAK SYA, SUE PURPLE, BABYFACEKILLER, FARA, HAPPYIRFA, SHAI, NISNIM, YANA, MIMI AMILIA, ALINLAI, AYU MKAY, LADDYBERD, AUNTY YAN, LEMPOYAK, MAMA SINGA, BIE & AKUMASIH DISINI (baru lawat blog dia ni…) balik kg memasing hati2 dijalan raya yerr…ingat org tersayang…jumpa pas raya nanti, aku mungkin balik pahang ari sabtu pagi…okla…sayannnnnnngggg korang sumerrrr…..mkn lemang ke aper, ingat kat rafflesia merah atau sonata biru yerrk…hehehehe…semoga gembira disamping keluarga tercinta raya tahun ni...ader kesempatan, jemput dtg beraya ke pahang...

9 comments:

kasutVINCCI said...

aku pun nak ucap selamat hari raya kat hang. Balik kampung tu hati2. Oh ya, lupa pulak, maaf 'zahir' kalo ada salah silap yek.;)

Pisces said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri..

MaNiQ KaYaNgaN said...

uiksss.. Selamat hari raya gak untuk ko.. aku tau aku paling banyak kutuk ko kat setiap entri ko.. mintak amponn erkk.. aku tunggu ko antar kuih raya kat konti raya nih.. huhuhu..

akumasihdisini said...

Pertama...nak ucap terima kasih kat ko sbb sudi jenguk blog aku...Kedua...nak ucap Selamat Berpuasa dan Selamat Menyambut Lebaran yang bakal menjelma...Ketiga...Selamat Bertunang...moga jodoh ko berkekalan hingga ke akhir hayat...Last sekali...Selamat Di Jalan raya...huhuhu(aku tersampuk dek maniq) wargh wargh wargh

tgazfa said...

Selamat Hari Raya .... Maaf Zahir Batin ... :-)

elly said...

wah wah wah...selamat hari raya maaf zahir batin...aku pon selalu gurau2 ngan ko....kalau ada terasa ko maafkan aku yek....wei nanti bawak balik sikit kuih raya ko tu aku nak jugak rasa...hehehehe

faeizah said...

selamat bertunang.. :) hope semuanya berjalan lancar. salam perkenalan

-bidadari-

EdRyNA said...

Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin
Safe journey

Purpleheart said...

selamat hari raya

selamat bertunang

selamat segala-galanya.