29 April 2013

NUR ZARA ATHIQAH ~ 4 BULAN LEBIH




skrg ni x sempat nk update blog dah...cuma sempat upload gambar ajer...:) faham2 lah kan kat umah pun x sempat nak bukak pc...kalo nak bukak pc lama tunggu kul 10 mlm dan ke atas...time tu mata pun dah lalok nak tido...huhuhu....inilah gambar terbaru sy, suami dan anak kami zara...sblum ni x pernah lagi ambik gambar sama2...zara dah 4 bulan baru berkesempatan...apepun alhamdulillah zara membesar dgn sihat, walaupun baru2 ni dia demam 3 hari...cuak jugak mama dgn papa nyer menghadapi anak demam...satu lg bila tiba time nak bagi ubat...papa lebih berani nak menyumbat ubat2 kat dlm mulut anak, yg mama nyer lebih kesian kat anak bila tgk anak menangis bila ubat masuk mulut....huhuhu...mcm tu lah ragam org ada anak yerr...apepun ini adalah pengalaman baru buat kami berdua...doakan kami sentiasa bahagia yer kwn2..

11 comments:

Irfa said...

akak..comelnya dia
cium pipi sikit

Biarlah rahsia said...

InsyaAllah bahagia hingga ke syurga

Suami akak bwk teksi lg ke skrg? ingat nk mintak dia tlg jemput kat airport

AzieFirdaus Kamarudin said...

bestkan kak ada baby da...azie nak jugak la...huhuu

RaFFLeSiA MeRaH said...

Biarlah rahsia ~ bwk lagi tp dah x bwk teksi airport dah...so memg x boleh nak ambik dah...

Anonymous said...

Appreciating the hard work you put into your site and detailed information you present.
It's good to come across a blog every once in a while that isn't the same
outdated rehashed material. Fantastic read!
I've saved your site and I'm adding your RSS feeds to my Google account.



My web site ... acoustic guitar chords for beginners

@e_da said...

comel sgt zara.. akak upload la lg yer pic dia... heheh

izawani said...

Comel... tingat masa akak dengan anak pertama... turut menangis bila anak menangis...

Kelam kabut jer rasa...

Tapi itu la pengalaman... semoga RM bahagia...

rsgoldfast said...

Is important like a task for the gamblers sequential job depend, which is often used for slayer prize items.Mazchna's specific job is perfect for you to kill all the pets corrupting the actual Fairy jewelry in Morytania.

Buy Runescape Gold

Cheap Runescape Gold

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)