22 February 2012

UPDATED JERR

Haishhhh...lame betul x updated blog sy ni, memg dh nampak sawang2 kat tepi2 penjuru blog ni ha...:) korang semua ape kabar?? sy alhamdulillah sihat seadanya...cuma skrg ni mood nak membukak blog kureng daripada biasa, tu yg x berupdated tu...gambar2 pun dh lame x mengambik...dgn henpon yg rosak byk kali nyerr lah...skrg ni pakai henpon yg paling x canggih tanpa kamera, memg kategori uzur lah....nak bwk ke maner2 tanpa henbeg dh memg malu lah....huhuhu...baru mintak kwn opis betulkan, tu pun kalo kos bwh 200, kalo atas 200 gudbye lerrr...oklah korg, nak gi solat zohor dulu nihhhh.....nanti ade masa sy update lagi yer...bye....

1 comment:

ArELeEz said...

beli handfon baru lah kak.. tggu sbpa. ha3..