25 January 2012

JUMPA DGN KWN BLOG ~ LUNA




Salam semua...dh lame sgt x update blog...masuk blog pun dh jarang, hari ni baru ade gambar nk di upload, kebetulan jumaat lepas ikut asben amik gambar org kawin kat jitra, dan memg ade rezeki utk sy dgn luna berjumpa di tesco sg. petani otw nk balik kl...sempat mengabdikan sekeping gambar pakai hp sy...apepun satu kenangan tercipta disitu setelah bertahun2 cuma mengenali diri masing2 melalui laman buku dan laman blog, baru lah bertemu face to face antara kami...apepun diucapkan ribuan terima kasih buat luna coz sudi meluangkan masa dtg berjumpa kami di tesco sg petani isnin lepas...ade rezeki insyallah harap dpt berjumpa lagi....















9 comments:

Masy said...

akhirnya jmpe jugak ye kak hehehe

RaFFLeSiA MeRaH said...

Masy ~ yerrrr...kwn2 yg dekat pun lum ade rezeki nk bertemu....tu lah name nyer jodoh...huhuhu...

CuTeMiUt78 said...

yelah.. lama menyepi ya..

Luna said...

saya dah blogging semula. tp blog lain hehe

Purpleheart said...

alhamdulillah..seronok kan.. bila nak jumpa kita lak..:)

ArELeEz said...

bestnye dpt jumpe kwn blogger. hope 1 day leez pun dpt jumpe akak jugak.. ;)

Irfa said...

akhirnya dari alam maya berjumpa di alam nyata ;)

kak rm..bila kita lak nak jumpa ni?

ainnoraini said...

Seronokkan dari alam maya berjumpa ke alam nyata..
Saya pun baru2 ada jugak jumpe dgn blogger.. Mmg seronok sangat...

zino said...

dah lama tak jumpa geng blog ni.... nak tunggu orang jauh datang la kot hehe