02 July 2011

JOM TGK KAIN ENGLISH COTTON & WHISKOS COTTON....







































































































































































































Kalo gambar tonggang terbalik, i'm sori yerr...

yg penting kod kain masa ade....

mane la tau sape2 berminat dgn kain ni....

sms atau call ajer sy di talian 012-6254759

ohhh...lupa nk bitau harga kain...

harga semua same...

4 meter RM59.00 belum masuk kos penghantaran...

bagi kos pengeposan kain, biasanya kalo

bagi semenanjung utk kain 4 meter sy caj RM6 dan bagi

negeri sabah/swk sy caj RM12 utkkain 4 meter...

dan kalo sape2 nak kain ni cuma 2 meter ke, 6 meter ke...

takde masalah, boleh ajer....

dan kebiasaanya kalo customer beli lebih dari 2 pasang

sy akan bagi diskaun yer...

13 comments:

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

cantik2 kain tu semua...

RaFFLeSiA MeRaH said...

naimatul hafizah ~ a'a...lawa kan...mekasih sudi kunjungi blog akak....

ieda said...

terima kasih kerana sudi singgah umah saya :)
cantik2 kain nie .. thanx insyallahh di lain masa saya boleh beli .. :)

RaFFLeSiA MeRaH said...

ieda ~ ok...no problem, thanks jugak sudi buat kunjungan balas ke blog akak...

ainnoraini said...

mmg cantik2 kain tu...
dah tergoda ni...
tapi ade jugak yg dah beli same la corak dgn awak punya tu...

RaFFLeSiA MeRaH said...

ainnoraini ~ ooo ye kerr...takper, lain kali boleh beli corak lain pulak...hehehe...

Zaitun said...

Salam ziarah

Insyaallah next time,buat masa ni kak Zai dah pun beli untuk raya sebab kalau lambat orang tak nak jahit.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

salam kenal juga dari saya..

lawa2 kain ni..

amirah said...

cantik2nya kain2 ni..

ajumohit said...

Alahai sweetnya

CuTeMiUt78 said...

eeemmmm cantik2... tapi rasanya aku cam dah pernah tgk kain2 ni kat blog puteri

RaFFLeSiA MeRaH said...

cutemiut78 ~ dah memg kedai yg same....tentu lah kain pun same...huhuhu.....

| SUE | said...

cantiknya...rambang mata