08 February 2011

LAMA NYER MENYEPI

lame betul blog sy x berupdate rupanya...
mesti korg2 tertanye2 adakah sy dah pun berpindah..
belummm...belummm lagi...
hari tu ingatkan boleh la pindah time cuti raya cina...
rupanya x sempat...yerla...cina2 yg nak buat keje tu
semuanya nak bercuti awal...dah x der mood nak wat keje kot...
so...bagi peluang la kat dorg tu nak beraya dulu...
kang buat keje laju2, tah camane pulak rupa umah sy nanti...ahakss...
so...keje2 akan dijalankan mulai minggu ni dgn minggu dpn...
smlm dah start keje2 pemasangan gril rumah...
cuma gril pintu jer x sempat nak dipasang ptg smlm...
sbb nya...x menepati citarasi kami...ade sedikit kesilapan...
jadi, tokey diarahkan utk buat gril lain...huhuhu...
utk bahagian tingkap, sliding door semua dah ok siap dipasang...
minggu dpn pulak kerja2 pemasangan plaster siling
dan jugak pamasangan lampu2 dan kipas2 siling...
kitchen kabinet pun mgkin akan dipasang mggu dpn jugak...
ahad ni dah janji dgn org jakel tu nak ukur langsir
tp kami decide langsir sliding ajer dgn pasang railing...
langsir bilik tido rasanya nk cari kat nilai jer mintak mak jahitkan...
maka nya....kerja2 perpindahan insyallah, awal bln 3 nanti...
x sabar pun ade...tp x kisahla kan, sbb sy duduk umah skrg ni pun
bukannya bersewa...jadi x perlu risau ape2...
yg patut dirisaukan, gaji sy mulai bulan ni telah dipotong...
huwaaaaaa......

6 comments:

PuaN su SU said...

takkk pa gaji dipotong tapi ada aset depan mata,,,he he hee

antalya said...

haa tula akak lama betoi menyepi.rindu nk sembang.tertanya2 gak pasal pindah umah baru

ArELeEz said...

eh! kat nilai pun buleh suh diorang jahitkan terus hape..?! tp, yg simple2 jer la kot.

Diarihatiku1976 said...

waaaaa hebat tu.... langsir JAKEL tu yg ukur.. hebat-hebat... jgn lupa bawak aku lawatan nanti tau..

Sue Seri Dewi Malam said...

tk pe bayar untuk rumah sendiri..kalo sewa sampai sudah rumah tu rumah orang..

ieYna said...

salam kenal,

berjiranlah kita nanti ya.