23 November 2010

SURAT POTONG GAJI

ptg smlm sy dah terima surat daripada kem. perumahan, surat utk pemotongan gaji bagi bayaran umah sy di bangi....owhhhhh, nampak gayer nyer tahun dpn kena la berjimat cermat lebih daripada skrg...huhuhuhu...start potongnya bulan februari tahun 2011, nampak gaya nyer 2,3 bulan ni jer la sy boleh menikmati gaji yg agak tinggi, pasni nanti bakinya tinggal ciputtt, ooohhh kwn2!!! ade keje2 yg boleh menambahkan income, bitau la sy......huhuhu...

pas pada dpt surat tu sy terus call pemaju, katanya dlm bulan 12 ni dapatlah kuncinya dan dorg akan call dan hantar surat utk collect kunci, mudah-mudahan betullah tuuu...kalau x dpt dlm bulan 12 ni, mgkin la bulan 1 tahun dpn kot, harap2 x lebih dari bulan 1 la hendaknyer...huhuhu....

9 comments:

@yue said...

x saba nk deco umah kannn kak....^_^

PUANSTOBERI said...

waahh.. besnya da nak masuk umah baru. Reen pun tgh tggu bila la umah nak siap. Tp pastu start la berjimat cermat sbb hampir half gaji kena potong. herghhh... semput..semput.. teheheheh

Ardzry said...

sy call gak smlm. dia kata patut bulan 12. tp dia kata gak, kalu xde gak, kna tunggu lagi la.
kalu x silap, kalu diorg lewat, diorg kna bayar kat kita kan?

RaFFLeSiA MeRaH said...

AYUE ~~~ MEMANG X SABAR2 DAH NI...HEHEHE....

PUANSTOBERI ~~~ KALAU X POTONG GAJI X BERUMAH LA KITA SAMPAI BILA2 KAN....

ARDZRY ~~~ A'A, SAME LA TU, CALL PEMAJU SMLM BERCKP DGN MR. ALVIN...

ija said...

yang bestnya dapat masuk umah sendiri kan kak..tapi yg tak bestnya tapi harus dihadapi ialah potong..potong..potong

@e_da said...

huhu tak best kan tengok slip gajiduit tinggal sket nanti...saya pun sama...huhu

hajarus said...

tp best dpt msk rumah... xsabar hjr nak tgk akak mendeco rmh br.. hehe..

antalya said...

xpe..puas ati ada umah sendiri

ArELeEz said...

menabung, kak! ;)