05 February 2010

ADOBE PHOTOSHOP CS4

ari tu asben sy penah beli cd adobe ni kat digital mall pj
alaa bukan yg ori pun, yg local ajer
konon2 nk loading dlm lappy sy tu
huhuhu...langsung x menjadi, wat byk kali x leh gak
last2 mintak member dia yg loading kan
alhamdulillah, lightroom pun ade, adobe pun ade
kiranya kalo nk edit gambar2 tu memang cun la jadinya
mlm td sakan kami mengedit gambar2 yg ade
muka berjerawat elok jadi licin
muka gelap elok jadi terang
waaahhh, syoknyerr
sampaikan pc kat opis pun sy nak loading gak benda ni
hehehehe....berat x berat lantak situ arrrr...
skrg ni dlm proses installing
hehehe....pandai pulak sy install kali ni
mgkin lappy sy tu yg bermasalah
tu pasal upload byk kali x lepas2
nak kuarkan siri number pun x kuar
ha ni ok ajerrr kat pc sy ni...
lepas ni sakan la sy mengedit gambar2
sape tau?? sila angkat tgn...cd ni leh guna byk kali ker?
atau sekali pakai ajer no siri nyer ni

3 comments:

@yue said...

buleh pki byk kali...
smpi cd tu corrupted hehhhh!!

*kak..nak pinjam...hak2...

~^^^^^~~~^^^^^~ said...

haah cik ngah leh pakai bnyk kali.. tmbh2 law dia bg crack tuk generate serial no... meh ci ngah kome pon nk juge... nk lg best donlod la brush dia.. yg bunge2.. yg ader rame2 mcm2 lah.. leh wat macam2 wallpaper..hehehe

PuteriSatu said...

aku NAK PINJAM... nak dload kat pc kat umah.. senin ko bawak ye