18 January 2010

TAKLIMAT HRMIS PENGURUSAN CUTI

pagi ni sy sampai awal betul kat opis
kul 7.14 pg sy terpacak dpn punch clock dpn tu
rileks skit bila sampai awal2 camni
x der rasa terkejar-kejar
badan pun rileks ajer x penat x panas
tp kdg tu pagi2 nk dptkan sampai mcm ari ni punyer la susah
kdg2 sebulan tu ade la sekali dua dtg seawal camni
padahal bgn awal
tp ntah ape yg dibuat sampaikan kuar lewat
lum ade anak lagi ni..huhuhu...
oohhhh...jgn dibayangkan lg skrg ni yer
sbb byg baby pun lum nmpk lg waktu ni
pg ni sy ade taklimat versi kursus la
mengenai HRMIS part pengurusan cuti
kan skrg nk amik cuti guna sistem HRMIS
huhuhu...semua org dh kena pakai komputer la pasni
canggih kan..
insyallah kul 9 nanti sy naik atas
belajar camane nk uruskan cuti dlm sistem HRMIS
kul 9 sampai kul 1 ptg ajer
pastu sy stay di meja sy semula
okla yer, sy nk mencari alas perut dulu pg ni
sape2 nk ikut...jommmm....

5 comments:

Ena Qalinsya said...

klik XPAX..
ooo kerani wat HRMIS ek..
penin r nak handle mende alah tu nnt hehehehe

nURmALa mAZLan said...

Awal nyer kak oi…kita kul 7.30am br bgn tidur..ekekeke~

Anonymous said...

very useful post. I would love to follow you on twitter. By the way, did you learn that some chinese hacker had hacked twitter yesterday again.
[url=http://amazon.reviewazone.com/]Tammy[/url]

dEeWaN said...

k lah tu lbh baik awl2 kita btolak. Akak ni msk keja 7.30 pagi tp 6.45 dh kuar umh. mana tidaknya antar ank2 sek. tp bgs gak xda lah tkejar2 punch kad.

nizza-abira said...

kementerian nizza pun start hujung tahun lps pakai hrmis utk cuti, so far ok lah cuma berat skit pd yg memegang tugas mentadbir cuti. byk bende nak kene blaja & faham bebetul. Now SKT & LNPT pun kami dah start guna hrmis.