19 January 2010

TAK DPT TGK DRAMA CINTA BALKISH

ptg smlm konon2 kejar2 nak tgk last episod drama cinta balkish
memang sy ikuti siri ni dari mula lg
walaupun ade satu dua episod yg termissing
tp memang paham jln ceritanya
so smlm siap x msk lg utk mkn mlm
konon2 nk ngadap tv betul2
kuar opis pun lewat skit ptg smlm
dah la jln jem...dlm ati jgn la x sempat nanti
pas singgah kedai order nasi goreng bungkus
berkejar la balik
tup2 tgk arial astro dah kena cabut, huhuhu
kan umah sy duduk skrg ni org tgh renovation
nk tambah atap kat luar tu lagi
sbb abg ipar sy nak bukak syarikat catering
bisnes ni join dgn adik beradik la katanya
so, kat luar tu nanti nak wat tmpt masak2
nak wat tempat simpan barang bagai
huhuhu...rasa x sabar lak nak pindah umah sendiri
bila la umah sy nak siap nihhh....
k la, sambung crite
bukan cinta balkish jer sy x dpt tgk
tgk tv pun sy x dpt nk tgk mlm td
astro dh tentu lah takde, arial biasa pun takde
jadinya mlm td sesi borak2 suami isteri ajer la nampaknya
sy try jugak nk tgk drama tu kat tv3 online kat intenet
tp problem pulak x leh bukak
dpt baca kat FB ajer kengkwn borak pasal citer tu
tp puas hati la jugak sbb hassan dpt kawin dgn balkish
huhuhu...kalau x kawin, memang x berbaloi tul laa
si hassan tunggu balkish bertahun-tahun
harap2 ari ni dorg dah leh pasang balik arial astro tu

3 comments:

red_one_tiey said...

balqis kawin ngan hassan gak..yea!

puterikurekure said...

saya pon tak dapat tgk kak. termiss...sebab semalam pi ipoh. huhuhu~

nizza-abira said...

memang best ending tu,
niza lak tak henti2 meleleh gara2 terlebih feel... haru je...hihihi