22 December 2009

SYUKUR.....



apekah maknanya double line ni??? jgn terkejut okekkk...
sabtu ari tu sy try guna alat ni,
tup2 kuar la 2 line....so sy hepiiiii la sgt2....
nk tau result ape? sila scroll ke bwh..
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
sebenarnya sy cuma guna fertility planner utk ujian ovulation jerr...
sy x peknen lagi tau...ni cuma ujian kesuburan
tanda 2 line tu menunjukkan yg sy tgh subur...wekekekeke....
dulu penah try alat ni tapi jarang dpt lihat dua line same terang
biasa line kiri tu sentiasa kabur dari yg belah kanan
kali ni tgk dua2 terang...
syukur ajer la dpt tahap mcm ni kan....
sape2 nak try ovulation test ni, ni la gambar kotak dpnnyer...
kat farmasi ade jual
sori buatkan korg terkejut
dan buatkan korg hepi sekejap ajorrkkk...
doakan moga sy dan korg dpt lihat double line pd test kit lak pasni k...


18 comments:

@e_da said...

ida doakan moga urine pregnancy test kak Rm juga double line nanti ya.. aminnnnnnnnnnnn

Ibu Iman said...

mmg meneveskan... ingtkn akak peknen td.. nk tumpang gumbira gak.. heharap psni pn double line jugak la ek kak... usaha tangga kejayaan... chaiyok2...

PuteriSatu said...

leh test gak waktu subur ek.. cam test pregnant lak...musykil aku.. ko peknen tak cakap aku.. mang kena seligi la ko! ahaks!

Aku harap.. aku nak tengok result yang sama lepas ni = double line!!!! aku doakan untuk ko... chaiyok..chaiyok...

Diarihatiku1976 said...

aku pun suspen...ingatkan ko dulu dari aku...
tak sangka ada jual alat tu ekkk... aku baru tau ni...

Kak anie said...

RM...akak doakan RM semoga apa yang dinantikan selama ini akan termakbul...

Fadh said...

saspender jer laa aok nie...ingatkan dah mengandung...bagus laa klau tengah subur...dah te tunggu apa lagi...goda2 laa cik abang tue hehehehe

FIESYAH said...

wat suspen je lah akak ni...
ape pun syah doakan yg terbaik utk akak...

puterikurekure said...

takpe2. inipon saya dah sronok. usaha! usaha! hehehe.

akak, saya panjatkan tinggi2 doa saya supaya pada tahun 2010 akak akan jadi ibu. saaaayang akak!

@yue said...

Allahuakbar...

dh hepi dh msa nmpk gmbo double line tuh....

hrp tul2 punya double line pas ni kakkkkkk!!!

red_one_tiey said...

mati2 aku ingatkan peknan..insyaallah, taun depam kita peknan same2 ye? tahun ni dah tak sempat dah.

Faizah_Haris said...

suspennn sekejap...hihihi...insyaallah semoga allah bagi kite rezeki zuriat yer..AMIN...

owhh bole test kesuburan ek? hmmm

HappyIrfa said...

oh gitu pulak.tak tahu pun psl ni.
ingat kalau dah 2 line tu mmg dah peknen lah.anyway..semoga tercapai impian untuk menjadi ibu ye kak

CuTeMiUt78 said...

uuiisshh... ko ni.. betul2 buat suspen tau.. apapun tahniah k..
Happy 2nd anniversary tuk ko.. semoga kekal bahagia hingga keakhir hayat.. insyallah

DYLA said...

eeeee akak!!!

sabar je tau. org siap dah nak wish congrats dah.

kak, kalau dah double line tu, buat betul2 k. jgn lepaskan peluang... hehehhehehe

dyla doakan akak cpt lekat k..

nURmALa mAZLan said...

alo...
nak merasa gak double line ni..kita try asyik single line je

ILA said...

Astagfirlahallazim..betui2!!aku dah sesak nafas tadi.kalau ko dah kat dpan aku..mesti dah ku peluk2!!!

adehhhh!!pandai kau buat gimik yeakkk!!

ija said...

amin kak...aminnnn

shiemz said...

Mang suspen la.. seronok bila tahu kawan2 dah peknen... Brp hengget kak ovulation test nie? Tingin gak nak beli...