19 November 2009

BAJU DAH FESYEN BARU




skrg baju sy dah bertukar fesyen...
dulu2, asyik asyik kurung, asyik asyik kurung...
skrg ni kan...sy dah mula berfesyen...
see...dlm gambar tu sy dh pakai kurung moden...
selesa...sy suka fesyen ni...
mak sy pun ckp ngan sy, lagi cepat n mudah dia nk buat...
kalau baju kurung, dah tentu la leher kena wat tulang belut...
x pun paling cincai mata lalat...
memang perabih masa kat situ jer la kan...
so...fesyen ni jer la yg sy suka skrg ni...
ok x? sesuai x dgn body sy ni?
tp tu la...skrg ni badan sy dh naik arrr...
ari tu timbang dh 54 kg...nak2 tang peyutt ni ha...
fesyen kurung moden, memang menampakkan peyut sy ni...
aahhhhhh...camane niiii.....
asyik nk kena tahan napas ajer la tiap kali jumpa owang...
wekekekeke...cam iklan tv tu jer...

9 comments:

Wife to Firdaus Ghazali said...

cantik tapi kalo baju tu fit sikit lagi...mesti lagik cantik...tapi da menampakkan bentuk bdn pulak kan??mesti akak rasa segan tapi akak slim ok la...kalo azie mmg x sesuaiiiiiiiiii

su su said...

sue pun suka baju kurung moden...tapi itu problem laaaa...
peyutttt sudah beyonce....before makan rata la...dah makan...ayoooo tersembulll...

ILA said...

yelahhhh...saya pun suka tengok awak pakai baju tu...heheh

@e_da said...

badan akak ok lg.. kalau sy ni alamak pewut susah sket nak cover...nhehheheh

ArELeEz said...

cunnye 'aweks' nie! dah kawen lom..? ahaks3..

HappyIrfa said...

org kata kalau nak tahu bdn kita dah gemuk atau makin kurus,pakai baju ada cutting.kalau asyik baju kurung kita x sedar badan makin naik..tahniah naik pgkat,kak puteri pun naik pgkat jugak kan?
best le sama2 naik pgkat

LoVEaQshA said...

ala akak okla 54kg tue..lom lg cam zura naik mendadak ngalahkan org peknen..!~hehe

Tp mmg lau bju kurung moden mmg cantik..!~
zura suka jnis camtu,tp kna tgk gak tailor..!~
Kekdg xsume tailor pndi jht kn..!!~

antalya said...

pesen bj kurung moden mmg lengan senteng ke kak

Faizah_Haris said...

ahaaa kalo fitt kan lg tak pinggang tu kompom melatopp hihihi