20 August 2009

SALAM RAMADHAN AL-MUBARAK




ooo yerrr....sape2 yg masih sudi lg mengunjungi blog sy ni...
sy nk mintak tolong satu...boleh??
sy nk mintak alamat korg....knp?
ekceli sy dah berniat, nk bg kad raya kt korg....
tu pun utk sape2 yg sudi la terima kad raya sy...
so...alamat korg2 tu sila la email ke alamat email sy...
awiena_selamanya@yahoo.com
apepun...slmt berpuasa utk semua kengkwn....




15 comments:

LoVEaQshA said...

erm kad rya??? bestnyer xsbr nk dpt..
akak msti dh ada almt zura kn!!~hehe

♥ adLya ♥ said...

wahhh semangat raya dah mai... bgs la skg org dok sms je, windu nk dpt kad raya..huhuhu

PuteriSatu said...

nanti aku email alamat aku tau...wakakkaka

ikan emas said...

minta alamat sy kat puterisatu...

CuTeMiUt78 said...

nak..gak.. nnti aku emailkan k

ija said...

kak RM selamat berpuasa juga..saya pun nak kad raya dr kak RM..naty saya email ye..

Diarihatiku1976 said...

aku pun nak gak... cian aku .. takde sapa nak beri kad raya semenjak zaman IT ni... tak best aaarrr...

pppsssttt... trafic light dah kaler hijau ker...

weeda said...

Selamat Berpuasa semua :)

Fadh said...

salam ramadhan nul karim

AIN-NAAZ said...

selamat berpuasa kak.. wah nak kad ghayerrrrr

suhaidamohaini said...

slmt berposa kak....

Masy said...

samat bpose kak.. nak kad raya!hehe

ShalinzZ85 said...

heheheh
tradisi harus dikekelkan
btw,selamat posa akak!!

Bitter Sweet said...

wah bestnya..tu la, sejak zmn IT ni dah takde bg2 kat raya lagi dah

puterikurekure said...

akak, lamanya tak update!!!
rindu ooo...