08 July 2009

JAWAB TAG AZIE



Tempat pertemuan anda dan suami utk kali pertama?

Ekceli firstime kitorg jumpa takder la tempat yg hebat2 pun, ke taman bunga pun dak,
wekekekeke...nak tau kat mane?? dkt area2 umah sewa sy jer iaitu kat gerai roti canai
dkt area ampang jaya...kitorg order roti canai sbb masa tu waktu pagi, so sarapan
same2....dan memang sampai skrg pun kami lebih suka sarapan kat gerai2 camtu jer,
paling2 mudah kami ke kedai mamak saje....

Pandangan peribadi anda terhadap sikap atau ciri2 pada dirinya ketika mula2 berkenalan...


Gentlemen tu dah tentu la kan....dan yg jelas2 sy tgk dia waktu tu memang jelas2 dia seorang yg pendiam...dan sampai skrg pendiam dia masih ader....huhuhu...

Tempat 'dating' di mana dia meluahkan perasaan pada anda?

Kat dlm sms...so, x dengar pun suara ketar2, suara gigil2 ok.....hikss...

Berapa lama hubungan anda hingga ke jinjang pelamin?

Kenal 14.02.2006, bertunang ujung tahun 2006, kawin 23.12.2007, so, korg kira lah sendiri dah brape lame kami kawin yer...lagi senang korg tgk header kat atas tu yer dah sedia ader perkiraan berapa lama kami kawin.....

Berapa lama usia perkahwinan anda sekarang?

Jawapannya dah berjawab kat soklan atas tu yerrr....

Kejutan yang pernah di buat pada anda...

Ape yerkkk....rasanya jarang la asben sy wat kejutan, takut bini dia kena sakit jantung kot....hehehe...kejutan yg biasa2 tu ader laa, sesekali asben bagi adiah....

Perancangan anda dan dia dalam rumahtangga...

Dah tentu merancang utk dapatkan cahayamata....rasanya usia perkahwinan kami ni sesuai benar utk timang baby dah kan...lagipun umur akak ni dah semakin byk....huhuhu....

Hubungan suami anda dengan keluarga sebelah anda...

Alhamdulillah, walaupun agak pendiam tapi boleh laaaa.....time mula2 dulu agak kekok, tapi skrg ni dah bertambah ok....lebih2 lagi org tua suami semua dah takder, dah tentu la kg sy kg dia jugak kan...huhuhu.....

5 comments:

mrs e said...

hikss..

tarikh kahwin akak rupenya sama dengan tarikh lahir mr e..

~ yus ~ said...

Tak sangka yer kak, pejam celik, pejam celik dah setahun setengah akak kahwin. Macam msih baru jer dapat kad jemputan dari akak. Moga terus kekal bahagia hingga ke akhir hayat...

p/s: selalu juga yus jengah sini, tapi tak tinggal jejak...:D

CuTeMiUt78 said...

eh... ya ke ko bertemu kat warung roti canai bukan kenal kat tmpt lain ke.. hik..hik..hik.. tau sejarah percintaan ko.. dari takmo terima smpi la ko terima.. keh..keh..keh.. kenangan kan.. :D

Wife to Firdaus Ghazali said...

thanx coz sudi layan TAG azie...

LoVEaQshA said...

wah vouge gitu pict akak kawin...
akak nti jgn lupa email zura address n detail akak k..
syahira_zunida42@yahoo.com