18 June 2009

JOM LAYAN GAMBAR....

salam....sy nk mintak maaf sbb dah lame x update blog...
kesihatan sy x mengizinkan....baru ni sy dpt 2 hari mc...
demam, batuk, selsema....ari ni baru naik keje...
ni pun masih x brape ok lagi....
tapi x nak layankan sgt badan sy yg manje2 ni ha...
gagahkan jugak drive keter pi keje pg ni....
ooopsss...jgn korg anggap sy demam niberisi pulak...
dah jelas2 sy pi check kat klinik ternyata resultnya negative
mgkin lum rezeki sy lagi kan....doakan saje sy key....
mane tau demam dulu baru berisi...kan...
okla...meh kita layan gambar pulak.....
ekceli pas kenduri kt kg sy last week....
kami 3 buah kereta travel ke tanjung lumpur...
tujuannya ape lg...kalau dah ke tanjung lumpur....
mestilah sinonim dgn hidangan ikan bakarnya....
sepupu sy yg beria sgt ajak pekena ikan bakar kt sane....
kami pun berdedai-dedai la menuju ke kontan sane....
so...ni la hidangan kami ari tu....pas mkn terus balik chenor...
huhuhuhu....


sup sayur...

udang goreng tepung...

ikan bakar petai (ikan tu name aji-aji okek)

kailan goreng ikan masin

ikan masak stim....(ikan ape tah dah lupa...kerapu kot)





ni ikan masak masam manis....(ikan ni pun sy lupa name...)
sbb tgk mulut dia dah ternganga...naik takut lak nengoknyer....

11 comments:

weeda said...

kau membuatkan aku semakin lapar kak..dah lah time2 nak lunch ni hehehe

FIESYAH said...

hu..hu...sedapnye...

Mama Uda said...

salam perkenalan..

mrs e said...

ehem;

akak, kalau ade gud news jgn lupe brtau naja yek!

:)

hajarus said...

akak... samelah kita ni... lum ade rezeki lagi kut... maybe Allah bagi kita rezeki nak dapat baby lewat skit... tp kita hanya mampu berdoa & terus berdoa...

akak terima kasih yer doakan untuk hajar juger... hajar pun doakan semoga akak akan dikurniakan zuriat yang soleh & solehah...

& mudah2an masin mulut akak kita same2 pregnant.... AMIN....

nURmALa mAZLan said...

dugaan apa kah ini???

leadleedeea said...

hi...demam ke? siannye...take care yek..btw, udang tuh sungguh sedappppppp..huhu

aNIe said...

Ikan stim tu memang sedap nampaknya...

HappyIrfa said...

tetiba rasa tingin nak makan siakap steam ngan sotong celup tepung

ArELeEz said...

apekah maksud 'b'dedai2' tersebut? ;)

CuTeMiUt78 said...

wah... sodapnya.. uish.. smpi mulut ikan ternganga pun ko snap kan.. hik..hik..hik..