29 April 2009

LAYANKAN AJERR.....







korg layankan ajer menu dinner sy mlm td yer...
gulai lemak udang + goreng terung + ikan sambal....
fuhhhh...mlm td kami dedua mkn...diet sy dh kantoi...
sbb x tahan tgk gulai udang tuuu....
masak nasi satu pot....biasa x abih pun....
mlm td leh pulak rebut2 nasi.....
2 kali asben sy curi nasi dlm pinggan sy....
hahahaha...tp sy sokerrrrrrr sbb suami sy selera mkn ape yg sy msk...
siap hirup2 kuah lagi tuuuu.....
memang kau kau nyer kuah lemak udang tu mlm td...



thanks pada yg bagi award ni sy....
sy hargai pemberian anda anda itu....macihhhh...

13 comments:

weeda said...

nampak cedap lauk2 tu...ni kalo tgk time lapo msti telan liur jer la hehehe

@yue said...

ancus diet..pg ni kene eksesais lompat katak ni kak..kekeke

@_da said...

Alahai sedapnya akak... sy suka terung sambal... makan tu saje ngan nasi panas pun takpe...

Ena said...

huwaaaaaa cidapnye gulai udang tuuu....
nanti buat utk ena ek ihiks..

mrs e said...

ha a lah..

nmpak sedap udang tuh..
nk skettt.. ';p

ILA said...

ehhh..kau kata nak DIET right???
esh..eshhhh....
muehhehhehehe!!!

jom!!joint mkn muffin .panas lagi ni!!nyummmiii~~

ez said...

bestnye..nak kak..heheh

[yAN!e][pUTraJAya] said...

akakkkkkkkkkkkkkkk
dah la tgh lapor nih...

hadoi...tgk makan yg sungguh lazat..hehehhe

nak cikit!

(^_^)

♣♣ Yanie Putrajaya ♣♣

CuTeMiUt78 said...

wah.. memang menyelerakan.. klu hubby aku kan.. klu dia dah hirup2 kuah.. tu tanda memang dia skkkee ngan apa yg aku mask..

shalin said...

wah wah wah
sedapnya akak masakan tue
leh tak kasi resepi udang tue
tingin nak try buat

antalya said...

nampak mcm sedapp je gulai udang tu

puterikurekure said...

saya ni, kalau jumpa amsak lemak cili padi, memang makan akan bertambah2. hehee.

kak, akak kena tag tau. sila jawab ek. :)

ArELeEz said...

same la kite.. diet leez pon b'terabur. hu3..