18 March 2009

SUP DAN BUNGA

mlm td diet sy masih berjaya....
isnin selasa ok berjaya...ri ni rabu...insyallah...
nak beli kuih2 ajer la kt pasar mlm ptg ni...
pagi td mkn mihun goreng + telur dadar...
dan tghari td sy lunch dgn sup ayam ajer...
sy buat sup mlm td....
sy tambah kentang dgn karot....
rasanya....ooohhh boleh la tahan...
muehehehe.....muji diri sendiri aje la kan...



hahhh...balik keje smlm sy tgk bunga zebra sy dah berbunga...
oooohhhhh...cantikkk bunganya....
alhamdulillah...ke empat2 bunga sy beli kat cameron ari tu...
semuanya idupppp.....tiap2 pg sy siram kan ajer diorg2 ni...
pasni sy nk tambah pasu lagi insyallah....
hehehe...smgt nak menanam bunga kitorg suami isteri...

7 comments:

CuTeMiUt78 said...

wah.. memang berdiet betul ko ya..

HappyIrfa said...

oh namanya bunga zebra ker?cantik,gak

ija said...

mcm mana akak kekalkan kepanasan sup tu?

My Blog said...

weh.. makin teruja aku ni.. menjadi diet ko ni... aaarrrggghhhh jelesssssss...

cendawanintim said...

alahaiiiiii, badannyer dah kurus comel ajer...rasanyer tak perlu dah nak diet2 neh..

KEKASIH 'ATOK' said...

Sis, untuk sop tu nampak berminyak... satu tips yg nak share.. when u masak sop ayam no need minyak.. just tumis without minyak..(pelikkan munyik yer..hehehehe)..sbb ayam tu it self dah penuh minyak.. nanti bila rebus keluarlaa minyak/lemak ayam tu sendiri...

ArELeEz said...

kalo leez yg tanam munge tu, confirm munge tu jadik 'idup segan, mati xmau!' muahaha..