30 March 2009

BELI BELAH DI GUARDIAN





ari khamis lepas kan dah gaji...
abih keje sy menyoping kat guardian tmn tun sorg2 diri...
sy suka masuk guardian sbenarnya...
dkt 1 jam sy kt dlm tu...
hasilnya ----->>>> perabih duit sy RM56.00
yg sy dpt 6 brg tp 1 brg sy lupa nak snap...
iaitu pencuci muka clean n clear utk suami sy...
** bio zink supplement tu utk suami sy k...
bukan utk sy....hehehehe....
supplement utk sy, ni gambar kt bwh ni...
dh lame dah mkn pil ni, nak masuk 3 minggu....
ekceli suppplement ni suami sy yg belikan...
hehehe..kelakor jer, yg dia sy belikan...
yg sy, dia belikan...boleh gituuuuu...

13 comments:

nizza-abira said...

niza pun pernah pakai silky girl nye feminine wash tu
sedap baunya ;)

DYLA said...

ooo akak pakai silky care tu yer?

bagus akak ni mkn suplement

Newsoul said...

Hm...shopping was a women's hobby. Nice blog, nice word too. I think it's from Dealova song.

Ena said...

hai
exchange link ek...

LoVEaQshA said...

wah byk sguh akak shopng..
hehe okla tue owg kata shti sjiwa..

RaFFLeSiA MeRaH said...

nizza-abira -->>>

ni 1stime akak beli, cium2 cam wangi jerr, tu yg beli tuuu....

-----------------------------------

dyla -->>>

baru 1stime pakai dyla...suplement dlm gambar atas tu asben punyer, yg bwh tu yg akak mkn...

-----------------------------------

newsoul -->>>

tq round blog sy...

-----------------------------------

ena -->>>

ok...akak dah link dah ena nyer blog....

-----------------------------------

RaFFLeSiA MeRaH said...

loveqsha -->>>

sehati sejiwa?? insyallah...amin....ekceli pegi guardian ni jrg sgt...kdg2 sebulan sekali ajer.....biasa cari stock yg tahan sebulan...

-----------------------------------

ILA said...

Uiiii..kebtulan lah niii..Tadi mlm aku baru bershopping kat guardian gak.Abis Rm60 lebih.Dah tu dapat voucher rm5.untung gakkk..
kbetulan skrang ni pun guardian tgah offer.
Aku pun pengguna BLACKMORES!!
tapi aku guna Evening primrose oil. eshhh..pompuan yg dah usia 30-an ni kena lebih cerewet dlm hal ehwal pjagaan diri...tuii tak riz??;)
(sambil kelip mata kat riz)

RaFFLeSiA MeRaH said...

ila -->>>

betul betul betul (ala2 upin ipin gitu...) aku pun pas abih yg 21st century tu nak guna produk blackmores gak....yg aku mkn tu pun epo gak la...

-----------------------------------

shiemz said...

Banyakknyer akak membeli... huhu... Same mcm mama aqilah suker membeli belah..heheh...

RaFFLeSiA MeRaH said...

shiemz -->>>

syok sgt time dpt memborong ni, nak2 pulak ari pertama gaji masukkkk, hiksss....

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. teringat dulu aku pernah keja kat gurdian tmn tun ni..

Anonymous said...

Combien de disciples peut être de votre blog à l'adresse blogspot?