05 February 2009

Si Kuning....



smlm usahakan jugak cari present utk asben...
sempena besday dia yg dh lepas tu....
cuba teka ape ader kat dlm tu??
hikss....ni la adiahnya....tarrraaaa......

************************************************



cantikkkk dakkk??? jenama bontton....
saje pilih kaler kuninggggg....
nmpk cerah la skit asben aku...
lgipun baju yg ader skrg x brape byk yg kaler kuning...
tapi yg kelakarnyer kan....
aku leh rembat baju kuning utk aku gak, hikkssss...



ok dak baju aku ni??? jenama muller.....
hiksss...ekceli lengan baju ni pendek....
kena pakai sarung lengan lerrr.....



matching kan kitorg....
asben aku terus try ptg smlm...
katanya cantikkkk.....
hikssss....takper la, sesekali nak berboria....

21 comments:

^ez^ said...

sepasang gitu.. :)

nice!

[yAN!e][pUTraJAya] said...

BTN---mcm nama opis jabatan yanie jer...[singkatan nyer]

he he he

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

HappyIrfa said...

suka tgk kapel yg pakai baju sedondon.hehe,nmpk lomantik je.jeles ai

RaFFLeSiA MeRaH said...

ez :

jarang beli baju same sepanjang kawin ni....ni baru kali kedua....

----------------------------------

yanie :

hehehe....BTN tu singkatan dari jenama bontton...agaknyer laa...tapi akak pun perasan gak tulisan tu, dah mcm biro tata negara jerrrr....

-----------------------------------

RaFFLeSiA MeRaH said...

happy irfa :

ye kerrrr....irfa pun boleh ape pakai baju sedondon dgn asben, lagi syok pakai sedondon 4 beranak, mesti time raya buat baju pun sedondon gak kan......lomantik la tuuuu

----------------------------------

nURmALa mAZLan said...

wah...mambang kuning nampak kak..hehehe..gurau je ye

RaFFLeSiA MeRaH said...

mala :

aá...sesekali nak jadi mambang, asyik2 pakai kaler org tua ajer sblum ni, skrg nak pakai kaler2 terang ajerrr....biar lagi jauh org dah nampak....hiksss...

----------------------------------

ayumkay said...

sehati berdansa, ahaks.

RaFFLeSiA MeRaH said...

ayumkay :

ishhhh akak niiii...ader ader jer laaahhh.....itu sesuai utk si lisdawati dgn asben dia ajerrr tauu kak.....sy ni x sesuai....nk berdansa pun x pandai....

-----------------------------------

antalya said...

amboi pasangan sedondon gitu ye..nanti leh pkai sama2 ye

RaFFLeSiA MeRaH said...

antalya :

memang beli tu nak memakai same2 la tuuu.....hiksss.....

-----------------------------------

mamafif said...

cantik gak kuninggg...taun lepas pun kiter bg t-shirt gak..taun ni...tungguu...

ei_da.. said...

bestnyerrr dapat pakai bj kaler sama... sy pun suka... barula romantik giteww

RaFFLeSiA MeRaH said...

mamafif :

waaaaaa....seronok betul si suami ni kan....asyik dpt present t-shirt jer manjang....tambah koleksi baju bajan diorg...hukss....

----------------------------------

eida :

romantik ala ala sehati sejiwa gitu kan....ngeh ngeh ngeh....

----------------------------------

YanDarwisy said...

Amboi, kuning kita? Tapi ayang bli, mesti abg suka tau. sukalah tu! Waaaaaa........

RaFFLeSiA MeRaH said...

yan darwisy :

okla tuuuuu.....hiksss....

-----------------------------------

[yAN!e][pUTraJAya] said...

nanti kalau opis ada wat xtvt....
nak kena cari t shirt bontton...ada tulisan BTN

he he he

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

RaFFLeSiA MeRaH said...

yanie :

hehehehe...gud idea...gud idea....tapi cari kaler lain tauuu, kalau tak memang leh tubuh group boria la pasni termasuklah asben akak.....hahahaha....

-----------------------------------

ArELeEz said...

slalu b'boria pon xpe maa.. 'halalan toyyiban' gitu! hiks..
btw, leez pon ade beli t-shirt sedondon ngan my 'sayang' kat langkawi ari tu. yellow kaler oso! ;)

RaFFLeSiA MeRaH said...

nanti senang2 tunjuk arrr gambar baju sedondon tu yerrrr...mesti lomantik gituuu....

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. sehati sejiwa la ni..