19 January 2009

Koleksi





kalau nk tau...
ni lah salah satu hobi sy dr dulu hingga kini...
kot ada sape2 nk tambahkan koleksi sy ni x?
sila call sy utk proses penghantaran...
hahahahaha....

16 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

nak ker yg opis yanie punyer?

hehehhe...

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥


*********************************

JIVEBUMZ said...

wah best jugak yer.. hobi yg menarik n unik..hee

antalya said...

xreti nk simpan..sure terguna jugak akhirnya

nURmALa mAZLan said...

wah...rajinnyer akak kumpul2 eh..kalau kita..tak dan nak sampai 2..mesti ntah kemana saya 1 tu..ekekek

ArELeEz said...

leez pon t'ingin gak nak wat koleksi ape2 yg patut. tp, hangat2 t**k ayam jer la.. hu3..

Fadh said...

mungkin 100 tahun lagi...semua koleksi yang dikumpul bernilai jutaan ringgit...kayo laa mok cik.

ayumkay said...

Reff,

kita tukar suke sama suka nak? akak byk gak koleksi. bukan hobi tapi ntah.. ske pula tgk bila cantik :)

CuTeMiUt78 said...

emm.. apa tu erk.. oh.. paper bag erk.. heh..heh.. aku pun buat koleksi gak

RaFFLeSiA MeRaH said...

yanie putrajaya :

nakkkkkkkkk...bila nk antar??

-----------------------------------

jivebumz :

memang dari dulu minat ngumpul mende alah ni...

-----------------------------------

antalya :

akak pun terpakai jugak, ni sebahagian yg lum digunakan jer, yg dah pakai sure dah renyuk...

----------------------------------

RaFFLeSiA MeRaH said...

mala :

hehehe...akak kalau nk bagi brg kat sape2 jrg bagi paperbag yg akak simpan ni, akak kalau nak guna pun guna tunggu koleksi dh bertambah skit, baru la guna yg dah lame simpan tuu...huhuhu...

---------------------------------

areleez :

ooo ye ker, ape kata kali ni bagi taik ayam tu angat lame skit, huhuhuhu....

----------------------------------

fadh :

alaaa...majority paperbag yg aku kumpul tu cikgu, jabatan bagi free, biasa kalau wat function, mesti diorg tempah paperbag, tu yg dpt pree tu...yg beli jrg ler, kalau dah minat sgt tu yg beli jugak tuu...

-----------------------------------

ayumkay :

ehhhh...ape salahnya kak, boleh jugakkkk, bila kita nak wat majlis tukar menukar ni yer?? huhuhu...kalo dah ready, cecepat bitau sy yerrr....

-----------------------------------

cutemiut78 :

laaa, ko x pasan ape benda tu yer?? huhuhu....ooo, ko pun same minat wat koleksi cam aku yerr, nanti tayang lak paperbag ko nyimpan tu yerrrr...

----------------------------------

YanDarwisy said...

Amboi, hebat hobi akak. kalau yan time tu dpt, time tu terus guna buat letak barang darwisy..

RaFFLeSiA MeRaH said...

yandarwisy :

agaknyer kalo akak ader anak nanti pun sure x sempat nk ngumpul2 mende2 ni semua, sbb berdua la masih mengekalkan hobi di zaman bujang dulu....

----------------------------------

IdzaRis said...

hish..kat opis i pun belambak2...
u naksikit, i leh bg...

ezashahdy_cumil@yahoo.com said...

jom ke blog kami..

aNIe said...

Akak kalau orang bagi akak simpan elok2...pastu akan gunakan semula untuk lain tujuan

mama_Lieya said...

hi...
mama pun suka kolek gak mende mcm ni..
tp mama siap kolek plastik beg sama..
kadang2 samapai reput dok bwh katil pun ader..

hoho..

jom pi lawat blog mama..