13 January 2009

Game Fishdom





hiksss....ni la game yg sy suka main...
tgh gegiler main game ni....
pas abih satu level mesti nk sambung level seterusnya...
dulu aku suka main time mlm2...
dan di ujung2 minggu...
skrg ni time pg pun aku kemaruk nk main gak...
hahahaha....td duk main x sedar dh pkl 7.15...
yerla...skrg pkl 7 gelap lg...
nk tunggu terang skit, baik ler aku ngadap game...
hiksss....kalau dulu kul 7 dah terang, aku dah start enjin keter...
sampai opis rileks ajooo lerrr....
sape2 nak main game ni??
sila2 la download kat pc anda...
pasti hari2 anda takkan membohsankannnn...
cuba laaa.....
shhhhh...ari ni sy nak download game ni kat pc opis sy...
jgn bising2 yerrr.....
alamakssss....x leh download la pulak...
dah kena gam kotttt...leceh tulll...

17 comments:

ei_da.. said...

uishhh mcm best je ni kak... harus nak cari jugak.. selama ni ida duk gila main game sims... yg buat rumah tu.. hehehe

RaFFLeSiA MeRaH said...

ei_da -->>>

game sims camane yerr?? nanti ajar akak pulak ekk...

-----------------------------------

nURmALa mAZLan said...

kak...kita pun suka main game nih..wakakaka..best kan..

antalya said...

giler game la plakk

shiemz said...

aku pun soker main game nie tapi kekadang waktu x bz la... hehehe

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

sonok tuk mgisi ms lapang..hehehehe

azrina said...

saya pun selalu main yang game sims tu je...versi kat pulau.kalo main memang x sedar masa berlalu....hihihi....

CuTeMiUt78 said...

heh..heh.. klu dah nama nya hantu game.. tak kira masa dah.. syok nak main je kan.. sib baik ler aku tak blh nak main game kat offc ni.. klu nak main pun balik umah.. tu.. pun tunggu budak mirul tido..

su said...

su pon suke main game!kat hp je... tp waktu tgh mlm....wat ubat sblm tido! hikhik!

allelujah_alle said...

jemu ar mean game g2 cik Ngah.. skang x suker main game ..pecahkan otak dengan sudoku lew... x pernah jemu layan sudoku.. mauhehehe

YanDarwisy said...

Dulu time bujang layan gak game2 ni. Dah byk tanggungjawab ni, takut si kecik plak take over! haruuuu!!!

Fadh said...

nie nak kerja ke nak main? bagitau bos kang padan muka. tapi kan kekadang org yang dah besaor panjang yang kemaruk lebih dari bebudok bab main game...mgkin mase kecik dulu tok merasa main sbb masa kecik dulu asyik main ting-ting dngan main masak2...tue yang epas gian tue...

Fadh said...

errr...bagitau kat mane nak download...nak gek merase main weh...ha ha ha

KV said...

kv dulu kemaruk zuma. Sampai nak muntah main. Hik hik. Berenti sbb lahir kan dina. Now, dh takde masa. Huhu

[S]itie [B]Um [B]Um said...

kalo dh start main mmg susah berenti

Shumierain said...

salam,
sukernya gan game..akak penah main game pikachu x..game ni pun besh..kt jd ketagih..

alerts said...

Although from different places, but this perception is consistent, which is relatively rare point!
nike dunk