30 December 2008

Selimut Baruuuu....



ni time dlm keter otw nak gi kenduri kawin kat kelang....
sodap mkn dia...ader ikan masin pembuka selera...
sori, takdak gambar...
malu nak snap gambar dpn org ramai...huhuhu...



smlm pi tesco mkn kat santai...malas nak masak...
huhuhu...dah x tau nak masak ape dah...
ape lagi...rembat selimut baruuuuu...
RM60 ajoooo.....dah lame ngendeng selimut tu...
asal lalu jer pandang situ, asal lalu jer pandang situ...
lame2 somi aku pun dah perasan...
last2 terpedaya gak dgn jelingan aku tuuu...
hahahahaha.....

15 comments:

CuTeMiUt78 said...

oh.. sempat lagi erk.. cantik ler.. murah tu.. RM60 je..blh ler belikan aku satu.. mmmuuaahhaahhaahhaa

antalya said...

sy yg suka kan kaler pepel..dh tentu akan puji cadar tu cantik hehehe

Purpleheart said...

Cantik sebab kaler pepel....

kasihlatifah78 said...

cantik lerrr selimut baru itew... pasni makin lolap ler ko membuta... mueheheh..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

cantikkkk....

ILA said...

Uiii..gi Klang...!!????
kau mmg nak kena lepuk ler tuuu!!!!
smapai umah aku,time majlis Syamil tak leh pulak kau yeakk...
tapi smpai Klang..bley pulak yeakkkk...
mmg nak kena tulllerrrrr...!!!!

NONIE AZIZ said...

santikkk...hepi anniversary...Semoga RM & hubby dimurahkan rezeki yg melimpah ruah...

Anonymous said...

LA....ADA YG JEALOUS PULA KE..???IKUT KEIKHLASAN SESEORANG LA NK DTG KE NK PEGI KE..???

KV said...

lawa lah selimut baru!!

RaFFLeSiA MeRaH said...

CUTEMIUT78 -->>>

bolehhhhh....pastu aku claim balik la RM60 aku tu, bolehh???

-----------------------------------

ANTALYA -->>>

hehehe....purple memang cantikk kalau kena gayanya....

----------------------------------

PURPLEHEART -->>>

team purple paling power....

---------------------------------

KASIHLATIFAH -->>>

same ajorrrrr lelapnya, pagi2 same jer time nak kena bangun pun...

---------------------------------

LOVELYZZ CORNERZZ -->>>

thanks....

---------------------------------

ILA -->>>

aku dah mohon maaf kat blog ko, jgn mareeee....nanti muka keredut cepat...

---------------------------------

NONIE AZIZ -->>>

thanks nonie....

---------------------------------

ANONYMOUS -->>>

komen ni mcm x der kaitan dgn entry ajerrr....silap masuk blog kot....sori yer...

----------------------------------

KV -->>>

thanks kak....byk yg cantik2 kat situ, tak reti nak pilih dah pun....

---------------------------------

PuteriSatu said...

oit ..mentangla simut 60 henggit...lehla ko tayang eh... klu ko beli simut rm6 hinggit takkan ko tayang kat sini kan..kan..kan....simut yang belang-belang ada gambar bunga raya tuh...

larrriiiikkk!!!! wakakakak...

runescape money said...

cool blog

贵州信息港休闲游戏中心 said...

Good article, good things, good feelings, good BLOG!

jacker said...

gucci purse
cheap gucci
cheap gucci
gucci wallets
prada

decorative fishing net said...

Good Blog, I think I want to find me, I will tell my other friends, on all
fishing net factory