20 February 2008

sementara....

lamenya x bercerita kat blog ni...asyik upload gambar jer manjang, boring gak kan...tapi tu laa, smlm saje gatal2 nak delete list kengkwn yg dah tak aktif blog, last2 aku pi remove lak segala list kat situ, ilang terus name korg2 semua, sabor jer laa...nak masukkan balik aku dah x reti dah...huhuhu...nak kena mintak tolong sape2 yg expert betulkan balik...sebenarnya byk mende nak citer tapi x tau nak mulakan dari mane...hehehehe....mata dah ngantuk sebenarnya, tapi nak gak update blog...alaaaaa, x der idea arrrrr....nanti la, dah ader idea aku continue balik yerk, hehehehe....nk lenakan mata jap...sementara ni korg baca jer la ape yg ader ni jer....wekekeke....poyoooo jerr...

5 comments:

Masy said...

haaa tulah gatal tangan lagi hehehehheh

mama ranggie said...

sape suh gatal tgn tu...

add link mama nanti tau...

Kaklong Syikin said...

salam,

alahai..siann kat dia

happyirfa said...

SALAM KAK RM..
ala............apdetlah pjg2 sikit.
x bestlah..he he

ILA said...

PANDAI SUNGGUH KAU YEAKKK!!!!!
jap lagi mcm rasa nak babab kat kauuu!!!!hehe:p