28 January 2008

kenduri sebenar...




lame x update blog..aku sihat alhamdulillah, berita baik?? huhuhu...aku tahu kalau korang2 jumpa aku sure akan tanyer soklan tu kan? berita baik lum tahu lagi...insyallah, berita tu lum compem lagi...kalau ader nanti akan diberitahu kat korg2 seme, jgn risau...sebenarnya no idea ni, cuma satu jer nak bitau korg2 semua, MAJLIS KENDURI AKU KAT KG MEMANG DAH CONFIRM 10 FEBRUARI 2008, so kat sini aku nak jemput semua2 yg masuk blog aku nihhh ke majlis aku nanti yerr...nak antar kad pun dah x sempat, lagipun kad baru x cetak balik semula pun...kat atas ni ader map ke umah aku....tapi korg jgn ikut tarikh yg kat situ yer sbb dah pospon 10hb februari, kalau tak jelas map dia, mintak korg e-mail kat aku, nanti aku attach map yg jelas yer...tah, aku upload kat sini tulisan blurrr....

22 comments:

mama ranggie said...

nak sanding yer?

kalo dekat,sure mama g...

hehehe...

RaFFLeSiA MeRaH said...

mama ranggie : sanding utk bergambar tu buat la kot, hehehe, syg pulak x der gambar atas pelamin, haa...dtg laa, ala, kalau dari kl ni 2 jam jerr...

faizabelle79 said...

semoga semuanya selamat seperti yang drancangkan

Ayu said...

aku doakan majlisnya berjalan lancar.. aminnn... mudah2an semua nya selamat dan dipermudahkan Allah taala.. aminnnnnnnnnnnn

ween said...

rm, sihat?? amboi amboi sonok tengok gambo2 byk kat bawah tu!! (yg ambik gambo mesti lagi sonok)

yun said...

insyaallah xde aral yun dtg kenduri akak ye

NBK466 said...

Harap2 kali nie berjaya diteruskan biarpun org kata pengantin dah basi sket..he.he.he..jgn mara aaa...

lindosh said...

semoga selamat smeuanya.. mekasih kerna menjemput.. maaf tak dapat pergi :(

cikdinz said...

buat kat mana nih....

RaFFLeSiA MeRaH said...

cik dinz : kat chenor, temerloh/ maran pahang...dtg lerr...hehehe

s * h * i * m * a * h * z said...

yeah.. kak riz da pegnen kan.. yeah.. btol la tu.. hrp2.. xlama lg aqilah ade kwn dah..

sHa| said...

isk kat pahang ek? aku tak sure la bley gi dak ni... anyway congrates again to you zana.

Kak Lady said...

RM....kak lady dah dpt kad undangan terima kasih...

Cik abang ada sini...so kene bincanglah dengan dia...

13may said...

semoga semuanya berjalan lancar :)

~comei~ said...

nk g.. tapi.. huu... erm.. kak RM, nnt kita jmpa ek :-D

Mummy Rizq said...

hee.. hee.. ko rupanya yg kim kad kat aku yer. puas lah aku nak mengingat kawan aku yg mana pulak dah ada kat pahang nie...

gambar ko pose pose ngan hubby tu cantik lah!

pisces said...

dah dapat kad ko..
tima kasih..

Masy said...

akak kurang senyum laaa kat gmbr2 bawah tu.. nanti tambah2kan senyum masa sanding tu tau, baru le btambah meletop ;)

happyirfa said...

salam kak..
selamat naik pelamin..maaflah x dapat dtg kenduri kat kg akak..tp tq bebanyak sbb sudi hantar kad jemputan tu..semoga majlis berjalan lancar

IdaShah said...

selamat pengantin baru..cantik u pny blog. salam kenal

haja said...

SELAMAT PENGANTIN BARU.cepat2 dpt baby yg comel2...nice page.nnt nk tnye cmner nk wat secantik page sis ni.btw...salam kenal.

tintaHati said...

tok sedara mai ganu....jd kite tak dapat pi kenduri akak...anyway semoga berbahgia....buh la gambar kat majlis yg baru ni....nk tgk...