28 August 2006

Pastikan Kau Dan Aku Bahagia...

Lihatlah Langit Di Atas Sana...
Tersenyum Melihat Tingkah Kita...
Selalu Ada Peristiwa...
Yang Membawa Pertengkaran...

Maksudku Hanya Ingin Yang Baik...
Untuk Kita Berdua Dalam Bercinta...
Baiknya Aku Buruknya Aku...
Terimalah Aku Apa Adanya...

Pastikan Kau Dengan Aku...
Jangan Ada Cinta Lain...
Tak Pernah Aku Terlintas...
Niatku Untuk Berpaling...

Maafkanlah Aku Sayang...
Bila Belum Kau Bahagia...
Sejauh Langit Di Atas...
Kan Ku Kejar Bahagiamu...

Biar Langit Dan Bumi Meruntuh...
Biar Jasad Kita Tertimbun Di Sana...
Tetap Bersama, Tak Ingin Lepas...
Mencintaimu Ku Jadi Begini...

korang penah dengar lirik lagu tu tak? haa…tu lah lagu yg ada dlm album terbaru Datin Siti Nurhaliza, aku dah beli album tu masa mula2 album dia kuar…tak byk lagu yg aku suker, cuma 4/5 lagu jer yg aku suka dengar…yg lain2 tu aku just fastforward kan jerk, boring ler…hehehe…lirik dia aku suka baca, sesuailah utk korg yg tengah in love, yg tgh bercinta, yg tgh berangan pun ok gak..wakaka, terkena ko elly, sowi ekk…aku tau ko suka berangan, takper…berangan la selagi ko larat, bukan kena bayar pun kalau kita berangan..muehehehe…

Korang yg tgh bercinta tu, selalu gaduh tak?? mustahil x gaduh kan?? dah jadi lumrah alam bercinta ni, time gaduh pulun abih2, time baik, time syg, time cinta pun pulun abih2 gak, nak mengada, nak menyongket pun time ni lerr… muehehe…tapi aku ngan my bf taklah selalu sgt gaduh, pasal aku jenis yg x suka nak gaduh panjang2, dia pun dah faham cara aku…takat ni rasanyer tak selalu sgt la kitorg gaduh, kebanyakkannya lebih kepada rasa x puas hati, time tu mulalah aku timbulkan soklan memcm, sampai dia pun naik rimas…aku ngan dia, aku rasa cam aku ni dah terlebih peramah pulak (kalau nak kata omeh pun boleh…hehehe, sape tau makna omeh?? tak tahu takpe…) bukan ape, kalau korg nak tahu bf aku ni jenis pendiam skit, tak byk cakap nak bandingkan dgn aku ni….bagi aku walaupun kitorg dah declare, tapi peringkat untuk mengenali diri masing2 masih belum berakhir…tapi betullah org kata kan, sampai kawin pun kita lum tentu boleh kenal couple kita 100% lagi…inikan pulak aku yg masih belum ade ape2 ikatan, tapi aku cukup bahagia dlm keadaan skrg ni...apepun harap hubungan ni biarlah berakhir dengan satu ikatan yg sah…itulah doa aku tiap saat…amin...korang doakan same key...

3 comments:

elly said...

wakakaka..eh lagu favorite aku tuh...haziq lak suka lagu siti situ sana sini..naik keta aku mesti dia berebut ngan aku..sbb aku nak dengar lagu ni dulu...tapi aku beralah...hehehe..mmg aku berangan bila dengar lagu nih pun....wakakakaka

RaFFLeSiA MeRaH said...

elly : ye ker, hehehe, tak sangka ekk ko pun minat ct gak..ooo, aku lupa ko pun org pahang cam aku gak...wakaka....nak tahu skit ko berangan ape masa dengar lagu tu??

~comei~ said...

kak, bila nak kawen nie? hik hik