07 March 2011

SEBAHAGIAN DARI PERABOT RUMAH KU














kalo nak ikutkan hati sy x nak letak pun gambar2 perabot umh sy ni
takut disalah ertikan pulak nanti...
mgkin ada sbahagian org akan menganggap
seolah-olah nk menunjuk-nunjuk pulak kan...
huhuhu...apepun tu semua terletak pd hati memasing...
bg sy, sy cuma nak berkongsi kegembiraan ajer dgn kwn2 semua...
sekadar berkongsi cerita dan pengalaman...
dan atas permintaan kengkwn, sy letak la jugak gmbr2nye...
ni lah sebahagian daripada perabot umah sy yg dh ade...
3 hari sy berkampung di sane...

15 comments:

PuaN su SU said...

kegembiraan harus berkongsi bersama kak.....suka tgk...

RaFFLeSiA MeRaH said...

puan su su ~ bukan kegembiraan jer, kesedihan pun nak dikongsi bersama jugak...hehehe....

DYLA said...

setuju la kak. kegembiraan dikongsi bersama. hehe..

akak nampaknya smua dah siap tu. akak dah move in ke??

akak, lawanya sofa merah.... lawa sgt!!! kak kaler pe lagi ada? if u dont mind to share the price? emel dyla

dalila_ir@yahoo.com

achik said...

wah, dah duk rumah baru.. :)

mrP said...

Wah2.. merah ang2.. boleh melawat la umah akak nanti nie.. boleh dapat ilham.. cantik cooker hood akak. brand ape kak? spec?

Fariza said...

Salam kak,
banyak kali singgah, baru terasa nak menyapa..hihihi..

....cantik deco rumah akak... simple tapi cantik

mama wanie said...

nice..cantik....

alah yg nak komen -ve tu sebab diorg dengki..hehe..

mama ni masih mncari rumah lg kak..

doakan mama dapat beli rumah secepat mungkin ye kak..

antalya said...

cantik la kak. nampak selesa sesangat. dapur dh siap semua eh. mcm dh start memasak je.akak dh pindah msk umah br ke. anyway congratulation coz dh dok umh sendiri

hadijah said...

salam, saya just nak tanyer, saya terjumpa post you yg tahun 2009 about brgn kitchen queen, saya pun baru terkena 7 march ni, la..tak sangka bnyk komen yng rase mcm kena tipu..anyway, you dah guna ke semua brgna tu, so, macam mane?sebab you kena dah lama, now vacuum dia pun dah bentuk lain, dan ada brg baru foot massage pulak,,yg dapor tu ok ke?betulkah branded dari italy?sedih lah saye tapi kalau you dpt share something ke, mungkin boleh buat hati saya tenang sikit..tima kasih, hadijah

RaFFLeSiA MeRaH said...

hadijah ~ boleh bagi email address tak??

hadijah said...

salam, email saya adalah:

hadijah2008@gmail.com

nanti email yer. tima kasih banyak.

@e_da said...

cantikla kak..kemas jek.. suka..suka..sofa merah cantiknya...

ArELeEz said...

santeklah sofa meghah tu kak..

dEeWaN said...

salam...dh pindah dh. cantik deco, ,seronokkan ada umh sendiri...akk entah bila dptt pindah...nk kena byr intrest pada pemaju RM 3000.00 disebabkan kelewatan pihak loan...frust betul

qaseh raihanah said...

hi kak..xlma lgi sya nak pindah green villa..but sya nak tau lbih detail kos mcm grill,plasterceilng,ktchn kbnet..bleh x akk emailkan kt sya...sygqaseh@gmail.com