23 June 2010

RUMAH SY HAMPIR SIAP...






ni la progress terbaru umah sy...
rasa2nya mcm dah x lame lg nak tunggu CF
harap2 cepat la sy dpt pindah situ
x sabar rasanya...huhuhu....
masa gmbr ni diambil sy x ikut same
asben sy sorg jer yg pegi jenguk
kebetulan dia ade job gmbr org bertunang kat area situ
sempatlah menyimpang ke area umh kami
kalo sy ade, mgkin masa tu sy dh round masuk umah sy...
wekekeke....
huhuhu...sila la korg tgk sendiri...
rasa2 korang bila sy boleh pindah yer...
jap lg sy nk talipun pemaju lah, nk tanyer bila nk dpt kunci...
ahakss....
sy tgh teruja nak duk umah sy itewwww.....wekeke...












8 comments:

@yue said...

tgkt brpa kak?

LIPISLADY said...

Assalamualaaikum,
Singgah Jap,
Tentu seronok nak pindah rumah baru,
teruja je rasanya..

Puteri Satu said...

tengok gaya gitu.. sebulan dua lagi... dapatla cf tuh... get ready jekla packing barang... ahaks..

sI tEDI said...

kalau x de apa2 masalah cepatlah dapat duduk!

ArELeEz said...

jgn lupe wat house warmin', ek! pastu, jgn lupa jemput leez, ek? ha3..

mrP said...

Salam,

Saya pon beli rumah kat sini...
Blok A-4-01.
Selamat berjiran..
Akak dah dapat progressive claim sampai berapa %?

saya punya baru sampai drain completion.. road belum..
tapi nampak gambar mcm dah nak siap pon

Anonymous said...

Salam,
wahh...gambar rumah sy pun ada termasuk dlm ni...tp Blok B la...
mana lagi ek lain2 buyer Green Villa ni?

CuTeMiUt78 said...

wah.. dah nak siap umah ko ya.. tak lama lagi blh la duk umah baru kan