26 January 2010

BAKAL BANGUNAN SENDIRI





ni la bakal bangunan pejabat baru kami nanti
ianya terletak di putrajaya
bersebelahan dgn pejabat peguam negara
juga berhampiran tasik
dijangkakan siap tahun ni jugak
insyallah menurut kp kami bulan 11 dh start beroperasi di sane
sebenarnya jabatan kami dah lame sgt menyewa
di bangunan org lain
so lepas ni urusan sewaan takder lagi
sbb kami bakal memiliki bangunan sendiri
yeyyyyyy.....
dan insyallah time tu nanti sy pun dah duduk umah sendiri
that's why lah i cari umah di area bangi
utk memudahkan urusan ulang alik ke tmpt keje


5 comments:

Diarihatiku1976 said...

lor.. kalo mcm tu ler rupanya.. sempat ker bulan november ni... mcm tak sempat jer...

RaFFLeSiA MeRaH said...

diarihatiku : KP kata dorg buat keje 24 jam...

puterikurekure said...

wah! bestnye keje kat putrajaya.
kak, dah dekat ngan ofis ayah saya tu.
:)

aNIe said...

Akak pernah ke Putrajaya sekali dua...cecantik bangunan pejabat kat sana

@yue said...

wah..dkt sgt dh bangi ke putrjya..
besnnyaa!