01 June 2009

SELAMAT PENGANTIN BARU...



ekceli smlm sy berkesempatan ke majlis perkahwinan seseorg...
iaitu bloggers yun...skrg dah jadi puan yun....
apepun tahniah utk kedua-dua mempelai kerana telah slmt
menjadi somi isteri yg sah....
alhamdulillah, katanya sekali lafaz ajer...
semoga berbahagia menempuh alam rumahtangga....
gambar2 yg sy upload ni dah mintak keizinan pengantin tau...
insyallah, pengantin kembali bertugas jumaat ni seblum
kenduri umah pengantin lelaki di ampang pulak....
sila2 jamu mata hasil tembakan nikon asben sy...hehehehe...
sblum upload sy dah edit dulu....





ni la rupa pengantin baru...Puan Yun...hikss...
time make up make up pun ko sibuk nak berborak yer yun...
huhuhu....sy sibuk amik gambar bilik dia, dia ajak berborak...
sabor ajer lerrr...letih kak andam tu nak make up ko yun...



time pengantin pompuan nyambut pahlawan nyer....
hehehehe.....



ni pelamin diorg...very nice kan...
ade lampu kecik2 kat background tuu....
suka tgk....



see....pengantin dh duk atas pelamin....
cantikk kan....huhuhu...padan lah korg berdua nihh...
si jeff tu suka sengih....senang amik gambar dia....
yg yun ni jer byk gambar dia jadi candid....hikss....



pengantin tgh tunggu pengantin lelaki...
x sabar2 nak naik pelamin tuhhh...hehehe....



ni la bilik pengantin...cantikk kan....
ala-ala moden gituuu.....caya la yun....



last sekali posing dgn pengantin....huhuhu....
muka sy tu dah x tau camane....sbb cuaca panas masa tuu....



lambaian utk kami...
mekasih yun atas layanan family di kota gelangi...

10 comments:

weeda said...

dah start musim kenduri kawin kan kak..last week je 3 kenduri dah gi huhuhu

FIESYAH said...

cantik sungguh yun, syah memang x sabar nak tggu die update blog...mesti bnyk cite...

ez said...

cantiknye..slmat pengantin baru..
a'ah kan kak..skrg musim org kawen..ehheh

hajarus said...

mane2 hajar ziarah blog kengkawan ... banyak yang wat n2 kenduri... cuti2 sekolah camni memang banyak orang kawin... kat tempat hajar pun same... kadang dalam sehari tu sampai 3 - 4 buah rumah kenduri...

mrs e said...

tema pepel karer lagi youuu..
cantek!

Fadh said...

asal cuti sekolah jer adalah yang naik pelamin...asal naik pelamain jer mesti cuti sekolah...

ieyla said...

Selamat pengantin baru untuk k.yun,semoga berbahagia hingga ke anak cucu cicit dan hingga akhir hayat....pasangan yg secocok....selamat melayari alam rumah tangga...

CuTeMiUt78 said...

wah.. cantik la yun... eemmmm akhirnya tercapai gak hajat dan impian dia kan.. jom vote utk mirul plak... tarikh tutup esok...

allelujah_alle said...

wah cantik2.. pengantin dan picnya mmg cantik.. huhuhu da guna SLR mmg cantik.. x per saya pun berkobar-kobar meng"aim" sebiji DSLR jika ader duit... muahehhe 2 pun da stdy sndiri tips2 amik gmbr kt tenet... hikss!

Masy said...

akak mcm nk nanges je heheh. tp pengantin comel :)