02 April 2009

TERGESEL LA PULAK

entri kali ni xdok gmbr okekkk....
nk citer kisah pg td...time sy nk gi opis...
dh la kuar lambat...kul 7.25 baru start keter...
mane x lmbt...kul 6.30 sy masih mendobi...hehehe...
sape suh x basuh mlm td....saje jer...hikss...
kul 6.50 sy baru solat subuh...boleh gitu??
padahal bangun tido kul 5.45...
bukan msk sarapan pun...tp tah la...
jarum jam sy tu skrg ni cepat sgt berdetiknya...
x nyempat2 tuan umah nk bersiap....

okla...bebel2 la pulak sy ni...
pas start keter sy tu...nk ke bank di tmn tun pulak...
gitu gini...time nak menghala ke kl dah pukul 7.40...
sah2 ler x sempat nak punch card nyer...dah tau dah...
so...bwk keter pun cam biasa ajer laa....
x laju x pelahan...sedang2 ajorkkk...
sampai kt tol, sambil bayar duit tol...
skrehhhhhhhhhhhh (ada bunyi kat tayar keter)...
hah sudahhhhh...sah2 la tergesel ni....
jgn tayar kempis sudahhhh...
tawakal ajer laa....
sampai opis kul 8.10....parking2....
kuar keter terus jenguk tayar....
uwaaaaaaa......spotrim sy dah tergesel....
dah la mende alah tu kaler itam...nampak sgt kesan tergesel tu...
smpai skrg sy x bitau suami sy lagi...
nanti2 la sabtu ni sy citerrrrr...hehehe...
korg2....aippppp...jgn pecah rahsia tauuu....
ohhh...sy lupa nak snap gambar spotrim tu...
nanti sy ingat sy snap balik nanti key...
ekceli masa tayar lame dulu pun penah tergesel gak...
pun kat tol gak....
bukan ape korg...time hulur duit kat jurutol tu...
nak la dekat skit keter dgn pondok tol tu...
kang kalau jauh, jenuh pulak nak bukak pintu bagai...
penyudahnyer...2 kali tergesel kat simen situ...
huhuhuhu...benda nk jadi...nak wat camane kan...
ayat penyejuk jiwa tuuhhh....

12 comments:

ILA said...

Ermmmm...tak pe lerrr..riz..
"harta dunia je tu.."
(saja nak sejukan hati ko....)

adehhh..aku tak pernah bayar tol lalu tingkap.biasanya aku kena buka pintu.Cos aku 'cemetot'..tgannya pendek..ngeh..ngehhh

HappyIrfa said...

adoi..bila tergesel,rasa macam bontot sendiri tergesel kat simen tu.huhu

ima shhs said...

Lohh...siannyer kak... Byk2 bertenang k... setiap yg berlaku ada hikmahnya tau !!

ArELeEz said...

huk allohh haii.. cian sportrim tuh! ;P

ayshanur said...

uishk tajuknyer macam biru2 gituew kan ...

sabor jer lah ye ...macam cikviv sy gaks .. lagi kiter jaga lagi byk lak coraknyer ... iseymen ...

aNIe said...

Bila dah tergesel...nak cakap aper pun dah tak leh lagi...

Samalah ngan akak...kalau jauh sikit memang le lambat jadinya...terhegeh2 nak bukak tali pinggang...nak bukak pintu...nak keluarkan kaki sebelah...hehehe...orang belakang pasti membebel...

cendawanintim said...

alahaiiiii, saya ni laaaaaagi la teruk bab2 nak mengagak size kete...huhuhu

CuTeMiUt78 said...

eemmm.. biasa la kan.. bab2 gesel2 ni..

UnGu VioLet said...

baik2 yer kakk..

Alina... said...

hai salam kenal..
dapt blog ni dari blog kak lady..
saya blum cuba drive kete pas tu bayar tol..
almaklumlah saya bru di shah Alam ni..
drive kete yg tkde tol jer..agak kalau drive pas tu kena bayar tol saya guna smrtag jer..
semoga sudi jadi rakan blog saya..

antalya said...

ms mula2 pkai keta dulu pon mmg rajin tergesel gak..skang alhamdulillah dh terer hehehe

徐若瑄Vivian said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色