30 April 2009

MEMORI INDAH ANTARA KAMI BERDUA - (JWB TAG DARI PUTERIKURE2)

Memula upload gambar kahwin yang paling digemari



Nyatakan 4 sebab mengapa suka gambar di atas?

- rasa hepi jer dua2 pengantin ni kan....
- kat dlm bilik tidur time kenduri umah sy....
- sbb dah penat, bes gak pos baring2 gitu....ilang penat jap...
- suka tgk potpori tu betabur tabur atas tilam....sweet jerk...



Bila tarikh pernikahan dan di mana?

- tarikh nikah 23.12.2007 (ahad)...
- nikah di surau tok kadi (sbb masa tu banjir kat umah sy) x leh nk naik atas rumah sbb masih berlumpur...



Tema kaler?

- akad nikah kaler offwhite...
- sebelah pompuan kaler ijo epal & sebelah lelaki kaler gold...



Mengapa memilih si dia untuk menjadi teman hidup?

- cool...
- x penah tengking2 sy, kalau nk komen kemain berhemah...hikss...
- penyabar dlm ape situasi....
- beriman? insyallah mudah-mudahan....hehehe....
- syg dan cinta sy....





Nyatakan harapan dengan ikatan perkahwinan ini?

Semoga ikatan suci yg terjalin antara kami akan sentiasa diberi keberkatan dari yang
Maha Esa dan moga diberi kebahagiaan dunia dan akhirat. Kalau boleh biarlah kami kekal sebagai suami isteri hingga ke akhir nyawa kami berdua.....dan doakan kami cepat2 timang baby ok.....dah tingin sgt niii....hehehehe.....



Nak tag sape lak pasni yer? emmm.....

taknak tag arrr....
sape2 yg rasa nak buat tag mcm ni dipersilakan.....

8 comments:

Ena said...

NAK BUAT..NAK BUATTT

ez said...

akak..bestnye..nice pict..
moga berbahagia dan berkekalan kasih syg kalian hingga akhir hayat..hhehe..suke tgk...bile la ateq nak mcm ni ek?heheh

puterikurekure said...

macam bullet train la akak ni. sepantas kilat dah update. terer tul.

thanks jawab tag.
:)

RaFFLeSiA MeRaH said...

ena -->>>> buat buat jgn x buat....

-----------------------------------

ez -->>>> mekasih....doakan akak yer....insyallah ader jodoh nanti termeterai jugak segala hajat dihati dikkk....akak pun x sabar nk tgk gambar ateq kawin, mesti cute miut jer nanti kan....

-----------------------------------

puterikure2 -->>>> hikss, pasai dah x der idea nak wat entry, sedang elok la intan tag akak tuuu......

-----------------------------------

su said...

sweet jer su tgk gambar2 akak...stp pasangan ade memori terindah yg terukirkan kak!

LoVEaQshA said...

wah nice picta la kak awiena..
cam best jer tag nie tp tuela nk wat yg tag lm pn msh xbyr lg,huhu..
Tp akan ku wat gak nti..
Zura doakn akak bhgia n dpt bby2 yg comei ok!!Insyallah

weeda said...

akak...kalo rajin kita nak wat gak..hehehe

CuTeMiUt78 said...

yup.. aku tau.. camner nya korang masa zaman laki ko nak tackle ko.. mcm2 dugaan kan..