22 April 2009

HIDU SAMPAI TIME TIDO



benda alah ni la sy hidu dari pg smpai waktu tido....
sedappp...berangin jerrr...
selalu kalau rasa nak selsema hidu benda ni...
alhamdulillah...x jadi....
tapi kali ni, x pedulikkkk lgsung.....
x jln jugak hidu benda ni...
akhirnya sy selsema jugak....
tekat perit nak telan makanan....
kepala mening mening lalat....berat....
rasa nak baring ajorkkkk....
rasanya mulai esok confirm sy batuk....
ni pun dah batuk cikit cikit....
hikssss.....tp masalahnyer bila blk umah jer baik...
mgkin kat opis ni econ kuat sgt....kan....

9 comments:

LoVEaQshA said...

Akak demam nie ada isi kut?
Xcheck ker?
Mn thu rzeki bln nie,alhamdulillah...

Wife to Firdaus Ghazali said...

aar la kak...kot ada isi kot :) suspen nih...

RaFFLeSiA MeRaH said...

loveaqsha & wife to firdaus ghazali :

yerla tuuu...masin la mulut korg berdua ni naknyer...nak batuk ngan selsema jer akak ni...

-----------------------------------

aNIe said...

Rafflesia...yelah...akak rasa pasal aircon yang sejuk tu...anak akak sikecik ni kalau kene aircon pun mulaah selsema

Adry said...

Salam ziarah... owh... bab selsema ni memang da jd perkara biasa.. especially mereka yang lama di bawah aircornd


Adry @ http://www.adrysabry.com

Ena said...

jgn lupa makan obat tau!!

@yue said...

a'a mmg gtu...time kt opis ni mcm nk tumbang kene ekon...kua building kene suasana alam terus je cergas...

*papepn hrp2 ada biter bekk...

ArELeEz said...

telan panadol soluble la kak.. insyaallah.. ok..

CuTeMiUt78 said...

yup.. betul tu.. kat office ni klu dah air condnya..punya la kuat.. cam dah duk kat dlm esbok plak.. kan..